Index / Eten drinken / Hoe te kiezen Sugar Free Ice Cream

Share This Post

Eten drinken

Hoe te kiezen Sugar Free Ice Cream

Suikervrij ijs is bijna net zo goed te proeven als gewone ijs dank aan alle nieuwe voedzame zoetstoffen. Bij het kiezen van een suikervrij ijs, moet je leren om etiketten te lezen, zodat u koopt een ijsje, dat is niet te hoog in koolhydraten. Meer in

AdvertisementSuikervrij ijs is bijna net zo goed te proeven als gewone ijs dank aan alle nieuwe voedzame zoetstoffen. Bij het kiezen van een suikervrij ijs, moet je leren om etiketten te lezen, zodat u koopt een ijsje, dat is niet te hoog in koolhydraten.

Meer informatie over koolhydraten. Vijftien gram koolhydraten is gelijk aan een gezonde portie voor het individu die suiker inname moet kijken. Bij het lezen van etiketten op ijs, op zoek naar de totale koolhydraten in vet gedrukt.

Check out de suiker alcohol. Als de suiker alcohol heeft meer dan 5 gram, aftrekken de helft van de suiker alcohol uit de koolhydraten gram tot de ware gram koolhydraten te krijgen. Bijvoorbeeld, als de suikeralcohol 6, die gelijk is aan 3. Trek 3 van de totale koolhydraten. Als de koolhydraten zijn 18, dan wanneer je aftrekken 3, de koolhydraten is 15, een flink aantal van de suiker bewuste individu.

Let op de additieven. Als de suiker gratis ijs heeft pindakaas bekers of chocolate chips toegevoegd aan het ijs, heb je een aantal echte suiker. Dit kan niet goed zijn voor de persoon die weg moeten blijven van suiker. Stick met gewone ijsjes, zoals vanille of koffie.

Kijk naar het bedienend grootte. De meeste ijsjes hebben een grootte portie van 1/2 kop. De calorie-inhoud zullen variƫren van ongeveer 70-110 calorieƫn.

Probeer verschillende merken. Wat suiker gratis ijsjes zijn zeer zoete smaak. Anderen hebben weinig smaak. Experimenteer totdat je het merk dat wordt lekkerste voor u te vinden. Nu, genieten van dat ijs.

Hints

Zet uw ijs op een lage calorie-ijsje. De 1/2 kop lijkt meer.

Share This Post