Index / Huis / Hoe te kiezen Kitchen Muur Kleuren

Share This Post

Huis

Hoe te kiezen Kitchen Muur Kleuren

Huiseigenaren lijden meer schroom met het kiezen van een keuken muur kleur dan alleen maar over iets anders. De keuken wordt aangeduid als het 'leven bloed "van het huis, het" centrum van de activiteit "en het" hart van het huis "

Advertisement

Huiseigenaren lijden meer schroom met het kiezen van een keuken muur kleur dan alleen maar over iets anders. De keuken wordt aangeduid als het 'leven bloed "van het huis, het" centrum van de activiteit "en het" hart van het huis "--- geen wonder dat we zijn bang om een ​​kleur te kiezen. Allereerst, het is alleen te schilderen en dat is een gemakkelijke oplossing. Begin met dat als uitgangspunt; piekeren over een aantal van de suggesties hier, en dan pak een borstel.

Wat je nodig hebt

Foto van de bestaande ruimte

Favoriete keuken foto's uit tijdschriften

Monsters van uw favoriete verf keuzes

schilderstape

Foam kern of 8-by-10 inch doeken

Stap 1

Doe wat speurwerk. Duurt ongeveer een week gebogen door middel van design tijdschriften of online sites en kiest 10 van uw favoriete keukens. Knip de foto's of af te drukken van uw computer. U zult merken dat je de neiging hebben om dezelfde palet en stijl te kiezen.

Stap 2

Figuur uit uw eigen ontwerp stijl. Elke kamer kan worden gekarakteriseerd als modern, Land Frans, Engels traditionele Spaanse haciënda, pop era kitschy, wat dan ook. Ga online naar een design center site (zie link hieronder), of een zoekmachine en typ daarin het soort keuken je hebt besloten dat je gaat voor --- bijvoorbeeld Amerikaanse retro. Kijk naar wat terugkomt. Als u het ermee eens dat het een goede match of heeft potentieel, let op de gebruikte kleuren. Je bent geen copycat --- het onderzoek.

Stap 3

Vraag jezelf af wat is uw favoriete elementen in uw keuken. Het zou kunnen zijn je zwarte granieten aanrecht, uw Poolse aardewerk collectie, of de antieke Franse land tafel. Ofwel trek kleuren uit het steengoed, bijvoorbeeld, of, met de granieten, kiest u een andere kleur voor pop.

stap 4

Neem een ​​foto van uw bestaande keuken. Houd dit als referentie wanneer je naar de winkel.

stap 5

Beslis over drie kleuren die je hebt versmald aan de hand van het thema van uw kamer, favoriete objecten, en de stemming je gaat voor. Bijvoorbeeld: Land Franse of Italiaanse keuken vaak voorzien van warme, zonnige kleuren zoals goudgeel, spons oranje geschilderd, en aardse rood --- gebruikt om de accouterments die deel uitmaken van hun design en een zonnig klimaat weerspiegelen.

stap 6

Bezoek uw verfwinkel en vergeet niet om uw keuken foto en je inspiratie foto's en kleurkeuzes te brengen. Toon het aan specialisten te schilderen, krijgen hun input en selecteer vervolgens drie monster potten mee naar huis nemen.

stap 7

Schilder de monsters op uw muur, of gebruik schuimkern vierkanten of 8-by-10 inch doeken beschilderd met uw kleurkeuzes en plak ze met schilderstape. Bezoek de kleuren op verschillende tijdstippen van de dag om te zien hoe het licht erop valt. Aan het eind van een week moet je weten.

Hints

 • Kombuis en appartement-sized keukens konden meestal gebruik meer licht. Ga met neutrale of heldere duidelijke kleuren die niet insluiten in de ruimte of maak het kleiner lijken.

  De industriële look wordt bereikt met een zachte metallic grijs of semi-gloss wit of beige --- en roestvrij stalen apparaten --- je alles over het bedrijf van koken hier.

  Rood, oranje, geel en variaties van deze kleuren helpen om de eetlust op te wekken. Maar je zou alleen willen om ze te gebruiken als uw houten kasten zijn warm en honing-achtig.

  Ga naar Benjamin Moore verf website en spelen met haar Personal Color Viewer --- het laat je een kamer te halen en dan kun je alle kleuren te veranderen. (Zie link.)

  Neem je kleur in een glazen tegel backsplash.

  Als uw cottage-look beige is te saai, na te denken over het schilderen van het op geïnstalleerde beadboard lambrisering plaats voor extra textuur en stijl toebehoren.

Kleur te sterk? Probeer een sponzen, ontgroening of meanderen techniek af te zwakken de tint.

Drukke moeder? Een all-witte keuken is moeilijk schoon te houden.

Wees niet bang voor patroon wandbekleding --- keuken ontwerpen zijn Schrobbaar zijn.

Share This Post