Index / Wensen en Feesten / Hoe te kiezen en Snijd een Kerstboom

Share This Post

Wensen en Feesten

Hoe te kiezen en Snijd een Kerstboom

Het kiezen van en het snijden van een boom is een prachtige manier om een ​​dag door te brengen december. Breng een thermoskan warme gekruide cider en wat pepernoten; wil je het een jaarlijkse traditie te maken. Wat je nodig hebt meten Tapes oude Dek

Advertisement

Het kiezen van en het snijden van een boom is een prachtige manier om een ​​dag door te brengen december. Breng een thermoskan warme gekruide cider en wat pepernoten; wil je het een jaarlijkse traditie te maken.

Wat je nodig hebt

meten Tapes

oude Dekens

maatstaven

tarps

touw, koord, of bungees

Bepaal waar de boom zal gaan en meet de hoogte - jezelf of iemand anders niet te vertrouwen, aan een boom oogbol en krijgen het recht!

Beslis - en te onderhandelen indien nodig - wat voor soort boom je wilt en hoeveel je wilt uitgeven (een informele, borstelige Monterey dennen een elegante spar?).

Leg een deken of een zeil, een meetlint of meetlat, en wat touw in de auto en ga naar een land kerstboom boerderij.

Kijk voor een boom die de juiste hoogte (in gedachten houden dat er een aparte stand ongeveer 6 inch zal toevoegen) en breedte. De boom moet redelijk zelfs al rond te zijn, met een rechte stam en zo weinig dode naalden mogelijk te maken. De naalden moet veerkrachtig, niet droog en breekbaar voelen. Als je gaat om het in stand te zetten, zorg ervoor dat het heeft een lengte van de romp lang genoeg is, of lagere takken kunt u opstijgen zonder dat verpest de contouren van de boom.

Controleer de hoogte nog een keer; in een grote open ruimte met veel bomen, alle bomen kijken kleiner dan ze zullen kijken verscholen in de hoek van uw woonkamer. (Met andere woorden, het maakt niet uit hoe hard je zus dringt het zal passen, niet kopen, dat 30-footer, tenzij je een kathedraal plafond hebt!)

Volg de aanwijzingen van de boom boerderij voor het markeren en snijden. Het belangrijkste ding met de gesneden is om het zo recht en zo gelijkmatig mogelijk te maken.

Betalen voor de boom.

Leg de deken of zeil op de top van de auto om het te beschermen. Schuif de boom, boomstam-end eerste, vanaf de achterkant van de auto (deze manier zal weinig mogelijk schade wind krijgen).

Bind hem neer, en daar ga je!

Hints

Houd er rekening mee dat de meeste kies-en-cut veel en boerderijen niet bruidegom hun bomen de manier waarop de stad veel te doen. Dus als dit je eerste keer, raak niet in paniek en denken dat ze allemaal dood; Alle bomen hebben een aantal dode naalden.

De meeste boom boerderijen meten implementeert en zagen u kunt lenen; sommige hebben kruiwagens of andere hulpmiddelen voor het vervoer. Velen zullen uw boom wikkelen en bind het op uw auto voor u.

Vergeet niet te vragen als u wat extra takken kransen maken of versier je mantel kan hebben - de meeste kerstboom boerderijen sparen takken voor aanvragen zoals deze.

Als je een boom je wilt, maar willen een beetje meer kijken zien, laat hem niet onbewaakt - iemand kan grijpen.

Deze bomen leven buiten - draag handschoenen als je preuts over spinnen en plakkerig boomsap bent.

Share This Post