Index / tech / Hoe te Keys in Adobe Photoshop CS2 Activeren

Share This Post

tech

Hoe te Keys in Adobe Photoshop CS2 Activeren

Adobe biedt gebruikers de mogelijkheid om te downloaden en installeren van de volledige versie van veel van haar programma's voor een 30-dagen proefperiode. Na de proefperiode van 30 dagen is verstreken, Adobe Photoshop CS2 vereist gebruikers om een

AdvertisementAdobe biedt gebruikers de mogelijkheid om te downloaden en installeren van de volledige versie van veel van haar programma's voor een 30-dagen proefperiode. Na de proefperiode van 30 dagen is verstreken, Adobe Photoshop CS2 vereist gebruikers om een ​​activeringscode in te voeren om verder te gaan met behulp van het product. U moet een licentiesleutel van de officiële Adobe winkel om dit te doen kopen.

Wat je nodig hebt

internet toegang

internet Activation

Klik op "Start", "Alle programma's", "Adobe" en "Adobe Photoshop CS2."

Voer uw Adobe Photoshop serienummer en activeringscode. Klik op "Nu activeren" om Photoshop om verbinding met het internet en uw exemplaar van de software te controleren.

Klik op "Next" na de succesvolle activering bericht verschijnt. U hebt geactiveerd Photoshop CS2.

Phone Activation

Open Adobe Photoshop CS2 voordat u het Photoshop-ondersteuning telefoonnummer.

Bel de Adobe Activation Ondersteuning nummer (1-800-833-6687) met een vertegenwoordiger over het activeren van uw product te spreken.

Informeer de vertegenwoordiger van de activering nummer op het paneel Photoshop CS2 Activation die open is. De vertegenwoordiger zal u leest een activatiecode autorisatie code als uw voorwaarde activatiecode met succes werkt.

Voer de autorisatiecode in het paneel Photoshop CS2 Activering om uw software te activeren.

Share This Post