Index / Huis / Hoe te keramische tegels Grout Reinig

Share This Post

Huis

Hoe te keramische tegels Grout Reinig

Het vinden van een effectieve manier om keramische tegels grout schoonmaken kan frustrerend zijn. Grout vaak niet houden of ook schoon keramische tegels en kan gemakkelijk worden gekleurd en verkleurd door water of schimmel. Er zijn tal van natuurlij

Advertisement

Het vinden van een effectieve manier om keramische tegels grout schoonmaken kan frustrerend zijn. Grout vaak niet houden of ook schoon keramische tegels en kan gemakkelijk worden gekleurd en verkleurd door water of schimmel. Er zijn tal van natuurlijke en professionele schoonmakers die kunnen helpen bij het schoonmaken van keramische tegels grout.

Meng water, witte azijn en zuiveringszout tot een pasta voor gekleurde grout. Verdeel de pasta op de specie. Spray met azijn. Schrob met een staalborstel. Veeg de pasta met een schone doek.

Voeg 1 deel bleekwater op 1 deel water. Dompel een oude doek of keukenpapier. Wring de doek. Plaats ze langs de vlakken waar de witte pleister aan een vast voorwerp, zoals badkuipen, wastafels en toiletten.

Giet een dop van bleekwater in een emmer zeepsop. Dompel een staalborstel of een oude tandenborstel in het mengsel en scrub witte voegen. Voor moeilijke gebieden, spray de oplossing op, laat het zitten voor 10 minuten, daarna schrobben.

Koop een grout schoonmaken gereedschap of een elektrische scrubber.

Gebruik een speciale oplossing van een conciƫrge bedrijf, zoals zure of whitening producten. Controleer het etiket om zeker te zijn is het juiste product voor uw kleur voegen. De oplossing aanbrengen met een kwast. Laat het zitten voor een paar minuten. Scrub met een staalborstel en verwijder met een vochtige doek.

Spray azijn of waterstofperoxide op de specie lijnen. Schrob met een borstel. Spoelen met water.

Hints

Sluit de grout met een commerciƫle grout sealer om verdere vlekken te voorkomen.

Share This Post