Index / Huis / Hoe te keramische tegels Adhesive Meng

Share This Post

Huis

Hoe te keramische tegels Adhesive Meng

Keramische tegels is een populaire vloerbedekking applicatie die vaak wordt geïnstalleerd door huiseigenaren die bereid zijn om een ​​doe-het-zelf-project aan te pakken. Het kiezen van de juiste tegel om het interieur van uw huis is niet de enige ove

Advertisement

Keramische tegels is een populaire vloerbedekking applicatie die vaak wordt geïnstalleerd door huiseigenaren die bereid zijn om een ​​doe-het-zelf-project aan te pakken. Het kiezen van de juiste tegel om het interieur van uw huis is niet de enige overweging huiseigenaren moeten ervoor te vullen. U moet er ook voor kiezen het juiste type thinset mortel te gebruiken om uw tegels te installeren. Bij het kiezen van een thinset mortel, moet u het type oppervlak waarop u de tegel wordt geïnstalleerd, evenals uw niveau van ervaring met keramische tegels installatie te overwegen.

Wat je nodig hebt

 • Veiligheidsbril

  beademingsmasker

  marge troffel

  Vijf-liter plastic emmer

  Thinset mortel

  Water

  1/2-inch drill

  Mortel peddelgehechtheid

Kies een thinset mortel. Elke multipurpose en polymeer gemodificeerd thinsets zal geschikt zijn voor het installeren van tegels op een betonnen ondergrond zijn. Voor tegel installatie op houten substraten of vinyl vloerbedekking, kiezen voor een high-grade latex gemodificeerde thinset mortel. Kies een grijze thinset mortel als je donker gekleurde grout om de tegels, en een witte thinset mortel zal van toepassing zijn als u van plan over het toepassen van licht gekleurde grout om de tegels.

Zet een veiligheidsbril en een gasmasker masker. Giet een kleine hoeveelheid water in een vijf liter emmer. Voeg wat poedervorm mortel aan het water. Toevoegen van het mengsel aan het water, de hoeveelheid stof die in de lucht wordt verminderd.

Meng de thinset mortel en het water samen met een marge troffel tot gecombineerd.

Bevestig een-mortar mengen peddel in een 1/2-inch boor en blijven mengen van het water en thinset mortel bij een lage snelheid. Vermijd mengen bij een hoge snelheid, omdat dit kan leiden luchtzakken te ontwikkelen in de mortel die zal verzwakken.

Voeg meer water en meer mortel thinset mix, als dat nodig is, tot het mengsel de consistentie van pindakaas bereikt. Om de samenhang te testen, duik je marge troffel in de mix, til het uit en zet hem opzij. Als de mortel blijft op de troffel, maar het kan worden afgeschud, dan is het de juiste consistentie.

Laat de mortel te zitten in de emmer voor 10 minuten om de additieven te activeren en resten van gemalen worden gepenetreerd door het vocht. Roer de mortel met de marge troffel, en beginnen toe te passen op keramische tegels.

Hints

Meng slechts een kleine hoeveelheid mortel per keer, totdat ontdekken hoe lang het duurt voordat het mengsel in te stellen.

Vermijd het gebruik van thinset mortel mixen die snelle instelling zijn, tenzij u een ervaren tegel installateur.

Share This Post