Index / Huis / Hoe te Kenmore koelkastrekken Reinig

Share This Post

Huis

Hoe te Kenmore koelkastrekken Reinig

Kenmore koelkastrekken zijn vaak gemaakt van glas of metaal. Door middel van regelmatig gebruik, zal de schappen bevuild met voedsel en drank residu te worden, waardoor ze lelijk en plakkerig. Van tijd tot tijd, zal je nodig hebt om de tijd te invest

AdvertisementKenmore koelkastrekken zijn vaak gemaakt van glas of metaal. Door middel van regelmatig gebruik, zal de schappen bevuild met voedsel en drank residu te worden, waardoor ze lelijk en plakkerig. Van tijd tot tijd, zal je nodig hebt om de tijd te investeren in het reinigen van de planken om ze te herstellen naar hun oorspronkelijke uiterlijk. U kunt gebruik maken van gemeenschappelijke huishoudelijke artikelen aan de taak te voltooien.

Wat je nodig hebt

 • Draagbare koeler

  Emmer

  Warm water

  1/4 kop milde vloeibare zeep

  Non-schuurspons

  absorberende handdoeken

Verwijder alle items op de planken van de Kenmore koelkast en leg ze een draagbare koeler voor bewaring terwijl u schoon te maken.

De stekker uit het Kenmore apparaat en verwijder de rekken uit de koelkast.

Meng 1/4 kopje milde vloeibare zeep in 1 liter water. Schud het water met je handen om schuim te vormen.

Verwijderen van een plank uit de Kenmore koelkast en boven op of in de wasbak. Dompel een schone spons in het sopje en knijp zachtjes om overtollige vloeistof te verwijderen.

Veeg elke plank met de zeep spons om eten en drinken te verwijderen. Spoel de spons onder vlakte, stromend water als nodig is vóór het dompelen terug in de schoonmaak oplossing.

Spoel elke plank met schoon water en droog grondig af met een niet-pluizende doek.

Vervang de schappen in de Kenmore koelkast en steek hem er weer in. Vervang de inhoud van de koelkast.

Hints

Raadpleeg de handleiding van uw Kenmore koelkast's om uit te vinden hoe de schappen te verwijderen van uw specifieke model.

Gebruik geen agressieve chemicaliën om een ​​deel van het Kenmore koelkast, waaronder de planken reinigen.

Share This Post