Index / Onderwijs / Hoe te Instructional Implicaties in de Klas Bepaal

Share This Post

Onderwijs

Hoe te Instructional Implicaties in de Klas Bepaal

In een klaslokaal zowel de leraar en de leerling betrokken zijn bij het leerproces. Om een ​​onderwerp beter onderwijs, leraren nodig hebben om de studenten te betrekken bij het proces, zodat educatieve doelen beter kunnen gehaald worden. Elke cursus

Advertisement

In een klaslokaal zowel de leraar en de leerling betrokken zijn bij het leerproces. Om een ​​onderwerp beter onderwijs, leraren nodig hebben om de studenten te betrekken bij het proces, zodat educatieve doelen beter kunnen gehaald worden. Elke cursus heeft een aantal belangrijke begrippen die belangrijk zijn voor het bereiken van de eindtermen van de cursus zijn. Het bepalen van educatieve implicatie doelen kunnen docenten productief te veranderen curriculum en instructie strategieën om effectief te leren deze concepten.

Gebruik de polling methode om educatieve implicaties te beoordelen. Polling kan worden gebruikt om onmiddellijke feedback over een smal gebied van onderwerp of de lopende instructie sessie. Vraag de leerlingen om aan te tonen door het verhogen van hun hand als zij het onderwerp van discussie hebben begrepen. Polling kan helpen bij het bepalen van de mate waarin de studenten inzicht in de inhoud van de cursus en hun mening over uw levering van die inhoud.

Gebruik diagnostische vragen om studenten 'denken over concepten en ideeën in het specifieke onderwerp te begrijpen. Voorbeelden van diagnostische vragen zijn: "Wat zijn uw gedachten over de chemie? ' "Wil je wiskunde relevant om te studeren te vinden? ' Door het begrijpen van percepties en attitudes van de leerlingen naar een onderwerp, bijvoorbeeld biologie of sociale wetenschappen, een instructeur kan de inhoud van een onderwerp op een manier die leiden tot een beter begrip van het onderwerp te richten. Bedenk dat student attitudes worden beïnvloed door hun persoonlijke reacties over hun individuele vooruitgang en hoe comfortabel ze zijn met een onderwerp.

Voer een formele evaluatie. Na een klas-sessie, verdeel de leerlingen in kleine groepjes. In deze groepen zullen zij zich bezighouden in gesprek met een adviseur die de zitting bijwoonde. Studenten zullen identificeren factoren die helpen en ook bemoeien met hun leren van een bepaald onderwerp. De adviseur en de groep het eens over de belangrijkste punten van zorg die vervolgens worden gedeeld met de instructeur.

Experimenteren met verschillende didactische benaderingen en het toezicht op de resultaten. Om de educatieve implicaties te bewaken, gebruiken conventionele tests en goed te luisteren naar feedback van studenten over de effecten van educatieve benaderingen op hun leren. Studenten kunnen zeggen dat een instructie-aanpak is saai, als wat ze bedoelen is dat het moeilijk te begrijpen. Stel specifieke indringende vragen om te bepalen wat ze eigenlijk bedoelen en gebruiken deze feedback om uw aanpak te vereenvoudigen of maken het nog spannender. Deze leerervaring zal u helpen om voortdurend te analyseren en verbeteren van uw theorieën over hoe studenten leren het onderwerp.

Share This Post