Index / Cars / Hoe te installeren van een carburateur Float Spring

Share This Post

Cars

Hoe te installeren van een carburateur Float Spring

Alle carburateurs hebben brandstof kommen. Het brandstofpeil in de kom heeft een vlotter, naald zitting en veer die een brandstof-inlaatklep regelt. De kleine lente of "tang" houdt de vlotter in een bepaalde positie; het laat de brandstof in te

Advertisement

Alle carburateurs hebben brandstof kommen. Het brandstofpeil in de kom heeft een vlotter, naald zitting en veer die een brandstof-inlaatklep regelt. De kleine lente of "tang" houdt de vlotter in een bepaalde positie; het laat de brandstof in te voeren en vul de kom. Wanneer de vlotter omhoog beweegt, dan schakelt de brandstoftoevoer naar de kom en deactiveert het voorjaar. Soms is de veer kan gebogen of verdreven worden, die een vervanging.

Wat je nodig hebt

Eigenaar van de reparatie handleiding

Tang

Brandstofleiding moersleutel

schroevendraaiers

Tack hamer

Doorslagspanning (klein)

Punttang

Float druppel lente

Float demping voorjaar

Zet de shifter controle in het park voor een automatische transmissie. Zet de shifter in neutraal als het voertuig heeft een handgeschakelde transmissie. Gebruik een steeksleutel om de negatieve accukabel verwijderen. Deze procedure geldt voor tractoren, zitmaaiers en andere kleine motor toepassingen, evenals motorvoertuigen. Raadpleeg motorreparatie gebruiksaanwijzing voor de exacte onderdelen die moeten worden verwijderd om toegang te krijgen tot de carburateur.

Verwijder het luchtfilter behuizing vanaf de bovenkant van de carburateur met een schroevendraaier of sok. Kleine motoren kan hand verwijderbaar zijn, opschroefbare filter in de top van de carburateur. Andere ontwerpen maken gebruik van een enkele bout of een stud gemonteerde vleugelmoer; deze vereisen een platte schroevendraaier of een tang.

Zoek de belangrijkste brandstof-inlaat lijn die hecht aan de bovenkant van de carburateur. Gebruik een brandstof-lijn sleutel om de uitlopende-dopmoer op de lijn te verwijderen. Maak de klem met een schroevendraaier - en trek de slang gratis - als de belangrijkste brandstof-inlaat lijn heeft een slang en klem. Gebruik een schroevendraaier om de schroeven aan de carburateur top te verwijderen. Onthoud welke lengte schroeven ging in elk gat.

Gebruik een schroevendraaier te wrikken uit de top van de carburateur; kan de pakking tussen de twee oppervlakken niet guts. Draai de carburateur-top op zijn kop, en merk op hoe de vlotter daalt onder een hoek. Een kleine clip-spring - genaamd de "float-drop spring" - laat de vlotter te laten dalen tot een vooraf bepaalde lengte op zijn scharnieren. Het ziet eruit als een metalen tang in plaats van een echte veer. Voorzichtig wrikken de clip armen open, en trek het voorjaar.

Spreid de veer-clip armen en hen te betrekken in hun kleine mounts. Laat de lente niet buigen. Gebruik een float gauge - en raadpleeg uw reparatie handleiding - de daling vlotter aan te passen. Laat de vlotter naar beneden hangen. Meet de afstand tussen de onderkant van de drijver aan de onderzijde van de lip carburateur top. De meting wordt in duizendsten van een inch. Stel de vlotter omhoog of omlaag door de tang deel van de float-drop voorjaar buigen.

Kijk naar de veer op de pivot-scharnierpen waarmee de vlotter te draaien op en neer. Als de veer zich niet uitstrekt tot de volledige lengte - of heeft een misvorming - moet het worden vervangen. Gebruik een kleine tack hamer en een doorslag om de pin knock-out van de gids gaten. Als er voldoende pin toont vanaf het einde van de gids gat, gebruiken punttang om het eruit te trekken. De vlotter zal verbreken. Gooi het oude veer.

Lijn de twee float-zwenkarmen met de gaten en duw de lummel in een gat. Stel de nieuwe demper veer tussen de twee gaten; Duw de pen door de binnenkant van de bron naar de andere montagegat. Tik voorzichtig de de pen in zijn hol zitplaatsen met de doorslag en hamer.

Plaats de carburateur top terug op de carburateur. Plaats de juiste schroeven in de gaten met de hand. Draai de schroeven met een schroevendraaier. Schroef de brandstof-toevoerleiding terug in de top van de carburateur. Draai de flensmoer met een brandstof-lijn moersleutel. Vervang de luchtfilter behuizing en draai hem met een socket of een schroevendraaier.

Share This Post