Index / Huis / Hoe te installeren Toggle Bolts

Share This Post

Huis

Hoe te installeren Toggle Bolts

Toggle bouten kunt u relatief zware voorwerpen om gipsplaten en andere holle-base muren te bevestigen. Ze komen in verschillende maten en hebben een schroefbout met een verende toggle. Als je probeert om een ​​plank of grote foto te hangen en hebben

Advertisement

Toggle bouten kunt u relatief zware voorwerpen om gipsplaten en andere holle-base muren te bevestigen. Ze komen in verschillende maten en hebben een schroefbout met een verende toggle. Als je probeert om een ​​plank of grote foto te hangen en hebben geen nagel om het te verankeren aan, installeer een toggle bout door het volgen van een paar eenvoudige stappen.

Wat je nodig hebt

Niveau

Boren

schroevedraaier

Stap 1

Bepaal waar u de beugels hangen of het object dat je gaat voor anker en plaats vlekken op de muur, waar u van plan om de toggle bouten invoegen. Zorg ervoor dat ze vlak voordat u begint. De gaten dat de knevels geschikt zijn groter dan een spijker gat en als je een fout maakt, moet je om het te patchen.

Stap 2

Voeg gaten groot genoeg voor de gevouwen toggle te passen met een boor.

Stap 3

Monteer de stukken door het invoegen van de bout door de beugel of het object u verankeren en vervolgens rijgen de schakelaar op het einde.

stap 4

Vouw de toggle helemaal terug en zet hem in het gat. Duwen totdat je voelt dat de vleugels openspringen.

stap 5

Trek de geassembleerde stukken totdat de vleugels zijn tegen de binnenwand. Dit voorkomt dat ze twirling rond terwijl u de bout.

stap 6

Draai de bout met een schroevendraaier tot alles stevig tegen de muur.

Hints

  • Selecteer een toggle bout met een schroef lang genoeg om te gaan door het object dat u zijn opknoping, de muur en de lengte van de gevouwen toggle.

Zorg ervoor dat de muur u de toggle bout in het gewicht van het object dat u zijn opknoping ondersteunen. Als de plank is beladen met zware voorwerpen, kan het gewicht ervan de toggle bouten te trekken uit de muur.

Share This Post