Index / tech / Hoe te installeren Quickbooks Na een harde schijf kapot

Share This Post

tech

Hoe te installeren Quickbooks Na een harde schijf kapot

Een gemeenschappelijke nachtmerrie voor ondernemers is de schijnbaar onvermijdelijke computercrash of andere harde schijf kapot gaat. Een evenement als dit is onvoorspelbaar, dus het vermijden van de totale ramp vereist preventie en planning. In het

AdvertisementEen gemeenschappelijke nachtmerrie voor ondernemers is de schijnbaar onvermijdelijke computercrash of andere harde schijf kapot gaat. Een evenement als dit is onvoorspelbaar, dus het vermijden van de totale ramp vereist preventie en planning. In het ideale geval zult u een backup van je bedrijf te dienen elke dag op dag-end. Op die manier, als er een harde schijf defect optreedt, zult u in staat om het grootste deel van de transacties die zijn ingevoerd te herstellen. QuickBooks installeren na een dergelijke gebeurtenis is afhankelijk van de vraag of u de cd ontvangen per post of de software gedownload.

Wat je nodig hebt

QuickBooks licentienummer

QuickBooks productnummer

QuickBooks CD-Rom

Customer Identification Number

Flash drive

Off-site data-opslag

Vind het kenteken en het product dat u nodig hebt om uw QuickBooks programma te installeren. Als u de cd gekocht, zult u het nummer op een heldere gele sticker op de originele cd-envelop. Als u de originele envelop niet kunt vinden, moet u contact opnemen met de klantenservice van Intuit een nieuw nummer toegewezen aan uw exemplaar van QuickBooks krijgen.

Als u het programma gedownload, op zoek naar de bevestigings e-mail die u heeft ontvangen na het downloaden. Als u niet de e-mail beschikbaar hebt, moet u contact opnemen met de klantenservice en download het programma opnieuw. Als de versie is meer dan drie jaar oud, moet u upgraden naar versie van het lopende jaar.

Begin de installatie van de QuickBooks setup-bestand in de nieuwe computer of op de nieuwe harde schijf. Plaats de disc in het schijfstation en volg de instructies. Als u het programma gedownload, ga dan naar de website je het gedownload van en log in met uw klantnummer en wachtwoord. Klik op het tabblad 'Mijn downloads' en vervolgens op de "Downloaden versies van QuickBooks producten van het internet." De versie die u hebt gekocht en eerder hebt gedownload worden hier gevestigd. Kijk voor de ".exe" extensie. Klik op de "Download" knop en wacht, zal de wizard de download te begeleiden.

Klik op de knop "Installeren". Zodra het programma is gedownload, wordt de installatiewizard verschijnen. Kies het niet de "Custom" methode "Easy" of automatische methode van de installatie, zoals de aangepaste versie is een beetje moeilijker te voltooien. De wizard zal het proces van het installeren van QuickBooks voltooien en verschijnt de easy-stap interview net als de eerste keer dat u QuickBooks geïnstalleerd. Niet completeren het interview, omdat het een ander bedrijf bestand te maken.

Nu de QuickBooks software veilig is opnieuw geïnstalleerd op de computer, moet u het oorspronkelijke bedrijf bestand te herstellen. De software installeren zonder dat het oorspronkelijke bedrijf bestand betekent dat je alle voorgaande transacties hebben verloren van jaren of maanden voorbij en moet ze opnieuw in te voeren. Een bedrijf bestand zonder het QuickBooks programma is nutteloos en het QuickBooks programma zonder het bestand bedrijf betekent dat u een hoop werk reeds voltooide herhalen. Installatie van QuickBooks en het herstellen van de back-upbestand zijn twee delen van dezelfde taak.

Herstel de laatste back-up file die je hebt. Zodra de software is up and running, klik op de "File" knop op de bovenste menubalk, scroll naar beneden naar de "Back-up Restore" knop en vind de back-up op de flash drive of externe schijf. Kies dat bestand te herstellen en klik op "OK." Volg de aanwijzingen. U wordt gevraagd waar u het nieuwe bedrijf bestand op te slaan. Bewaar de ene naar de desktop en vóór de ondertekening af voor de dag, sparen andere om de flash drive of externe harde schijf. Als dit het enige bedrijf bestand op de computer, zal de QuickBooks software te vinden en open het bestand voor u.

Onderzoek de meest recente transacties. Voer een rapport uit over de recente transacties om te bepalen welke eventuele noodzaak om opnieuw worden ingevoerd. Klik op de knop "Rapporten" en scroll naar beneden naar de "klanten" rapporten. Kies de "Transactie Lijst door de klant." Wanneer het rapport bevolkt met de gegevens, op zoek naar de meest recente transacties om te zien of de data voorafgaand aan de crash zijn er. Herhaal de procedure voor de "verkopers" rapporten. Als een van de transacties ontbreken, moet u opnieuw in te voeren ze van de harde kopie van facturen en kwitanties.

Hints

Schrijf u in voor een off-site data storage service. De kostprijs is meestal redelijk en je kunt elk bestand op uw computer een back-up elke nacht. Hiermee wordt voorkomen dat een geval als dit opnieuw gebeurt. Off-site opslag beschermt tegen verlies van gegevens, moet de computer worden gestolen of ook vernietigd.

Share This Post