Index / Cars / Hoe te installeren Pistons op drijfstangen

Share This Post

Cars

Hoe te installeren Pistons op drijfstangen

drijfstangen van een motor zijn de componenten die de krukas verbinden met de zuiger. Als de krukas roteert (dat overeenkomt met het motortoerental), wordt de drijfstang en de zuiger gedrukt op en neer, waardoor compressie, wanneer de zuiger omhoog e

Advertisement

drijfstangen van een motor zijn de componenten die de krukas verbinden met de zuiger. Als de krukas roteert (dat overeenkomt met het motortoerental), wordt de drijfstang en de zuiger gedrukt op en neer, waardoor compressie, wanneer de zuiger omhoog en omlaag worden in het blok. Tijdens een motor bouwen moet de drijfstangen aan de zuiger worden bevestigd voordat de staaf bouten aan de crank.

Wat je nodig hebt

Zuigers en pols pins

drijfstangen

C-clips voor de pols pennen

C-clip tang

Motor vergadering glijmiddel

Reinig de zuigers en drijfstangen grondig. Als je geen gebruik maakt nieuwe zuigers, een werkplaats reinigen van de zuigers om alle verkoling te verwijderen. (Dit kan ook gedaan worden met staalwol, een staalborstel en WD-40.)

Verwijder de zuigerpen uit de zuiger. De zuigerpen is het deel van de zuiger die het smalle uiteinde van de staaf roteert. Gebruik speciaal ontworpen pols pin tang om de C-clips die de pols pin om de zuiger te houden te verwijderen. Er is een kleine groef in de zuigerpen en een overeenkomstige groef in de zuiger die de clip gaat in. Om de clip te verwijderen, knijp het samen met de tang en trek de clip uit het gat waar de pols pin gaat.

Schuif de pols pin uit de zuiger. Herhaal dit proces voor alle zuigers. (Als u gebruik maakt van nieuwe zuigers, zijn ze waarschijnlijk niet gemonteerd.) LET OP: Niet mengen de pols pinnen en zuigers. Houd elke pols pin met zijn respectievelijke zuiger.

Reinig de zuigerpen, de drijfstang en de zuiger. Plaats een ruime hoeveelheid motorassemblage glijmiddel op de pols pin in het smalle uiteinde van de staaf en de gaten in de zuiger die de zuigerpen doorloopt.

Schuif de zuigerpen door één zijde van de zuiger. Wanneer de zuigerpen is deel van de weg geplaatst, het uiteinde van de stang in de zuiger zodat het samenvalt met het gat dat de zuigerpen doorloopt.

Verder schuiven van de zuigerpen tot de staaf vervolgens door de andere kant van de zuiger. Verwarm drijfstangen met een toorts (indien nodig) om het metaal te breiden voordat de zuigerpen past doorheen.

Plaats de C-clips die de zuigerpen plaats te houden. Gebruik de speciale tang om de clips knijpen in de groeven in de pols pin en de zuiger. Wees niet te binden en buig de clips zoals u ze installeren. Herhaal dit voor elke zuiger. Na de pols pin is geïnstalleerd, controleert u de freeplay van de stang om ervoor te zorgen dat het niet vast of bindend.

Hints

C-clip tangen zijn verkrijgbaar bij auto-onderdelen en gereedschap winkels.

De drijfstangen zijn geïnstalleerd de juiste richting zodat zij goed worden vastgeschroefd aan de krukas.

Share This Post