Index / Hobby's, Games & Toys / Hoe te installeren Microsoft Internet Spades

Share This Post

Hobby's, Games & Toys

Hoe te installeren Microsoft Internet Spades

Microsoft heeft ervoor gekozen om games, waaronder Internet Spades, op zijn Windows 8-besturingssysteem vooraf installeren. Als u wilt Spades spelen op een Windows 8-pc, moet u een derde partij app uit de Windows Store te installeren. Als u Windows 7

Advertisement

Microsoft heeft ervoor gekozen om games, waaronder Internet Spades, op zijn Windows 8-besturingssysteem vooraf installeren. Als u wilt Spades spelen op een Windows 8-pc, moet u een derde partij app uit de Windows Store te installeren. Als u Windows 7 gebruikt, wordt Internet Spades al geïnstalleerd op uw pc, maar je kan het nodig zijn om haar in staat voordat je kunt spelen.

Het installeren van Spades in Windows 8

De Windows Store niet dragen dezelfde Internet Spades spel dat met eerdere besturingssystemen kwam, maar het heeft een bereik van soortgelijke apps te downloaden. Toegang tot de winkel van uw Startscherm, zoeken naar "schoppen", kiest u een app en selecteer "Install," kopen "of" Probeer ', afhankelijk van de vraag of je het installeren van een gratis of betaald spel. De app downloadt automatisch in uw Apps omgeving. Houd in het achterhoofd, moet u zich aanmelden bij uw Microsoft-account van de Windows Store te downloaden.

Het vinden van Internet Spades in Windows 7

Microsoft kan Internet Spades vooraf installeren op Windows 7, maar het is niet altijd gemakkelijk te vinden en u kan nodig zijn om deze aan staat voordat je kunt spelen. Open eerst het menu "Start", typ "games explorer 'in de zoekbalk en open de map wanneer deze verschijnt in de resultaten. Als je Internet Spades kunt zien, gewoon dubbelklikken om te spelen. Als u nog niet spelen in de map kunnen zien, moet je ze in te schakelen. Selecteer "Control Panel" in het menu Start en vervolgens op "Programma's." Klik op 'Windows-onderdelen in- en uitschakelen, "Selecteer de Spelen selectievakje in en klik op" OK. " U moet nu vinden Internet Spades in de map Spelverkenner.

Multiplayer Spades Opties in Windows 8

Hoewel u kunt installeren Spades apps op Windows 8 pc's, zult u niet precies krijgt hetzelfde multiplayer ervaring als wanneer je gespeeld in eerdere besturingssystemen. Spades apps in de Windows Store typisch pit je tegen de computer, of AI tegenstanders. Als het ding dat je graag over de oorspronkelijke Microsoft-spel zat te kletsen met echte mensen, dan is uw beste optie kan zijn om online multiplayer Spades spelen te gebruiken in plaats van het downloaden van een app.

Share This Post