Index / Cars / Hoe te installeren KYB Shocks

Share This Post

Cars

Hoe te installeren KYB Shocks

De schokken op uw voertuig moet bij benadering worden vervangen om de 75.000 mijl. Dit zal verbeteren handling en rijeigenschappen van uw auto. KYB produceert schokken voor vrijwel elk voertuig. U kunt KYB schokken online of bij uw plaatselijke auto-

AdvertisementDe schokken op uw voertuig moet bij benadering worden vervangen om de 75.000 mijl. Dit zal verbeteren handling en rijeigenschappen van uw auto. KYB produceert schokken voor vrijwel elk voertuig. U kunt KYB schokken online of bij uw plaatselijke auto-onderdelen winkel te kopen. Omdat er verschillende shock-toepassingen, moet u weten het jaar, merk en model van uw specifieke voertuig te zorgen voor de juiste schokken. U kunt geld besparen door het doen van de installatie zelf.

Wat je nodig hebt

Lug moersleutel

krik

steunpoot

de handleiding auto

Ratchet en socket set

Wrench set

Draai de wielmoeren op een van de wielen.

Zoek de juiste aansluiting tillen locatie om de hoek van de auto die u gaat verhogen. Raadpleeg de handleiding van het voertuig voor de juiste locatie onder het voertuig. Zorg ervoor dat de aansluiting op de juiste plaats. Als u de aansluiting in de juiste locatie kan grote cosmetische schade veroorzaken. Schuif de aansluiting in de juiste positie en til het voertuig. Plaats een krik onder het frame rail en laat de auto op de steunpoot. Zorg ervoor dat de auto veilig is. Verwijder de wielen en banden van het voertuig.

Zoek de bevestigingsbouten van de schokdemper. Verwijder de bevestigingsbouten met een ratel en socket. Houd de moer aan de andere zijde met een sleutel. Verwijder de bouten uit de beugels en leg ze op een veilige plaats.

Trek de schokdemper van het voertuig.

Installeer de KYB schok in de juiste positie. Duw de bevestigingsbouten door de beugels in de schok en aan de andere kant. Rijg de moer op de schroefdraad.

Draai de bouten met een ratel en stopcontact terwijl u de moer met een sleutel.

Vervang de band en installeer de wielmoeren. Draai ze met behulp van een lug moer moersleutel.

Laat het voertuig op de grond en verwijder de krik.

Herhaal deze stappen voor de overige schokken die moeten worden vervangen.

Hints

Wees uiterst voorzichtig bij het optillen van het voertuig.

Share This Post