Index / tech / Hoe te installeren iTunes op Windows XP Professional

Share This Post

tech

Hoe te installeren iTunes op Windows XP Professional

iTunes is de naam van Apple's muziek management software. Hoewel het is ontworpen om te worden gebruikt in combinatie met één van de iPod draagbare elektronica van Apple, je eigenlijk niet een iPod nodig hebt als je wilt gewoon downloaden en te luist

Advertisement

iTunes is de naam van Apple's muziek management software. Hoewel het is ontworpen om te worden gebruikt in combinatie met één van de iPod draagbare elektronica van Apple, je eigenlijk niet een iPod nodig hebt als je wilt gewoon downloaden en te luisteren naar muziek op je computer. iTunes is een gratis download beschikbaar op de website van Apple, dus als je een computer met het Windows XP-besturingssysteem het enige dat tussen u en iTunes is de snelheid van uw internetverbinding.

Open uw webbrowser.

Ga naar de officiële website van Apple iTunes (zie 'Verwijzingen' sectie voor link).

Klik op de blauwe knop "Download iTunes".

Klik op de blauwe "Download nu" knop. De iTunes-installatie bestand zal worden overgedragen van de Apple webservers naar de harde schijf van uw computer via uw webbrowser.

Dubbelklik op het iTunes-installatiebestand. Klik op "Next" om iTunes op uw Windows XP Professional computer te installeren.

Share This Post