Index / Cars / Hoe te installeren Hydraulic Lifters

Share This Post

Cars

Hoe te installeren Hydraulic Lifters

Monteer nooit gebruikte hydraulische lifters op een gebruikte nokkenas tenzij zij worden geïnstalleerd op dezelfde locatie als ze uitgenomen. Als de locatie onduidelijk is, vervang ze. Alle nokkenas fabrikanten vragen om nieuwe lifters op hun nokkena

Advertisement

Monteer nooit gebruikte hydraulische lifters op een gebruikte nokkenas tenzij zij worden geïnstalleerd op dezelfde locatie als ze uitgenomen. Als de locatie onduidelijk is, vervang ze. Alle nokkenas fabrikanten vragen om nieuwe lifters op hun nokkenassen aan de garantie te behouden. Lifters krijgen een slijtage-patroon zodra de motor wordt gestart. Deze slijtage patroon kan niet detecteerbaar gezicht zijn, maar het is daar en genoeg om een ​​nieuwe nok degraderen. De nok bepaalt wanneer, hoe ver en hoe lang de klep open. Hoe meer slijtage van de nok de lagere prestaties van de motor.

Wat je nodig hebt

Assembly glijmiddel of STP olie behandeling

Kwart van de olie

Container net groot genoeg om 1 liter olie bevatten

Vul de bak met motorolie en zet alle lifters goede kant naar boven in de olie. Zorg ervoor dat ze zijn allemaal onder water. Laat een uur voor hen om alle lucht te evacueren en vul met olie. Installeer nooit droog lifters, omdat de olie in de lifter dempt de slag van de stuurstang. Zonder de lifter olie, zal de lifter instorten bij het opstarten en kan eventueel breken de lifter voorjaar en buig een stuurstang.

Spreid wat montage glijmiddel of STP rond de binnenkant van de lifter boringen in het blok. Verplaats de container van de olie en lifters naar de lifter kombuis in de top van het blok. Geen olie verloren zal het blok in te voeren. Neem een ​​lifter op een time-out van de olie en verdeel montage glijmiddel over de lifter zijkanten en in het bijzonder de bodem.

Drop elk lifter in één van de lifter boringen en zorg ervoor dat het daalt naar beneden en de contacten van de nokkenas kwab. Til ze iets omhoog en laat ze een of twee keer te laten vallen om ervoor te zorgen dat er geen bindende aanwezig. Als er een bindend verwijder de lifter en verwijder eventuele bramen die kunnen bestaan ​​op de lifter boring. Plaats de lifter en probeer het opnieuw voor het binden.

Share This Post