Index / Tuin / Hoe te installeren de Engine Cut Off handvat op een Murray Push Mower

Share This Post

Tuin

Hoe te installeren de Engine Cut Off handvat op een Murray Push Mower

Toen Murray duwen grasmaaiers schip naar de winkels, doen ze niet aankomen volledig gemonteerd. Hoewel sommige winkeliers verkopen geassembleerde modellen, mogen winkels alleen assembleren een maaimachine voor weergave. Om uw nieuwe maaier functionee

AdvertisementToen Murray duwen grasmaaiers schip naar de winkels, doen ze niet aankomen volledig gemonteerd. Hoewel sommige winkeliers verkopen geassembleerde modellen, mogen winkels alleen assembleren een maaimachine voor weergave. Om uw nieuwe maaier functioneel te krijgen, moet u bevestigen de motor afgesneden handvat, die wordt aangesloten op een motor kill switch, de maaier handvat. Aanbrengen van de motor stop deurkruk op uw Murray grasmaaier is een eenvoudig, zonder gereedschap proces. De kabel die de greep positie om de motor kill switch zendt kan vooraf worden bevestigd. Zo niet, dan glijdt ook met elkaar zonder gereedschap.

Slip beide uiteinden van de motor stop deurkruk in de gaten op het bovenste gedeelte van de Murray grasmaaier handgreep met het handvat van de veiligheid motor hendel rust boven duwbeugel van de maaier. Verwijder de plastic band band uit de hendel kabelverbinding slot, indien aanwezig.

Zet de loop van het einde van de motor stop-kabel in de motor stop deurkruk verbinding slot. Klem de kabel naar het midden van het handvat met de clip-on sleeve klem, waardoor de kabel loopt door het buisje op de klem. Slip plastic kabelstrop rondom de kabel aan de onderkant van het handvat.

Bevestig de kabel aan de motor kill switch hendel, indien nodig. Sommige Murray push maaiers zal komen met de kabel pre-verbonden aan de motor kill switch. Duw de metalen Z-vormige uiteinde van de kabel door de stop onder het trekkoord. Rijg de Z door het gat in de kill switch hendel aan de onderzijde.

Test de hendel om te zien dat de motor kill hendel beweegt van links naar rechts wanneer de stop deurkruk positie verandert. Verwijder de kabel volledig en monteer indien de kill switch hendel niet vrij bewegen wanneer de motor stop deurkruk beweegt.

Share This Post