Index / Huis / Hoe te installeren Cup Pulls

Share This Post

Huis

Hoe te installeren Cup Pulls

Cup trekt zijn een stijl van handvat gebruikt voor laden en bakken te openen. Deze decoratieve en functionele, zijn kop trekt vaak gebruikt voor meubels en kasten in vintage tot eigentijds decor. Ze zijn vaak gemaakt van messing, maar zijn ook beschi

AdvertisementCup trekt zijn een stijl van handvat gebruikt voor laden en bakken te openen. Deze decoratieve en functionele, zijn kop trekt vaak gebruikt voor meubels en kasten in vintage tot eigentijds decor. Ze zijn vaak gemaakt van messing, maar zijn ook beschikbaar in andere metalen, hout, kunststof en glas. Cup trekt zijn duurzaam en onderhoudsarm. Ze zijn uiterst geschikt minuten met alleen eenvoudige hulpmiddelen.

Wat je nodig hebt

  • Meetlint

    Boor en boren bit

    schroevedraaier

Meet en noteer de breedte van de lade of bak deur. Bepaal welke afstand van de bovenkant van de deur u de cup trekpositie - deze trekt typisch op het verticale midden van het gezicht van de deur of lade geplaatst. Verdeel de breedte van 2 als u de installatie van een single-cup pull, en markeer het midden van de bovenkant van de deur. Om twee cup trekt installeren, verdelen de lade of deurbreedte met 4 en markeer de deur een kwart van de breedte van elke kant.

Inspecteer de beker trekken of de schroeven door de voorzijde van de pull gemonteerd, of als ze door de achterkant van de deur of lade gezicht zal komen. Voor frontmontage, centreren de beker te trekken over de markering die u gemaakt en slagen voor een potloodpunt door de schroefgaten om hun locaties op de lade of bak de voorzijde te markeren. Voor de achter-montage, zorgvuldig te meten van de afstand tussen de centra van de schroefgaten in de beker te trekken. Transfer die meting op het gezicht van de lade of deur, gecentreerd op referentiemerk, en markeer waar de montagegaten worden geboord.

Boor gaten voor voorzijde gemonteerde cup trekt aan de merktekens gesteld, met een boor die iets kleiner in diameter dan de montageschroeven. Plaats de trek op de lade of bak deur gezicht met de schroefgaten uitgelijnd. Steek de schroeven door de kop trekt en draai ze met een schroevendraaier.

Maak de installatie gaten voor de achterzijde gemonteerde cup trekt met behulp van een boor die dezelfde diameter als de installatie schroeven. Boor de gaten op de markeringen die u hebt gemaakt. Haal de schroeven van de achterkant naar de voorkant van de lade of bak deur gezicht. Lijn de gaten in de achterkant van de cup pull over de schroeven. Draai de schroeven van de rug, met behulp van een schroevendraaier.

Hints

Als u het vervangen van knoppen of handgrepen, verwijder ze en meet de afstand tussen hun montage op de bak deur of lade. Vervang de handgrepen met kop trekt dat schroefgaten elkaar hebben dezelfde afstand als de oude hardware om te voorkomen dat het boren van nieuwe gaten. Een tweede optie is het installeren van een wapenschild (achterplaat) tussen het gezicht van het meubilair en de beker te trekken.

Als u de installatie kop trekt op meerdere deuren van dezelfde grootte, maak een papieren sjabloon identieke positionering van de hardware waarborgen. Meet vanaf de top en de dichtstbijzijnde kant van de deur naar het centrum van de markering die u gemaakt voor de installatie. Knip een rechthoekig stuk papier met dezelfde afmetingen. Wanneer de sjabloon wordt aangepast aan de hoek van de deur, zal de tegenoverliggende hoek in de juiste positie voor het markeren van het midden van de volgende cup trekken.

Share This Post