Index / Huis / Hoe te installeren Base Molding op Treden

Share This Post

Huis

Hoe te installeren Base Molding op Treden

Wanneer de basis gieten in uw huis begint oud en gebarsten te kijken, wil je om het te vervangen. Het installeren van base molding is een eenvoudige taak. Echter, het wordt een beetje ingewikkelder als er een trap betrokken. Het installeren van base

AdvertisementWanneer de basis gieten in uw huis begint oud en gebarsten te kijken, wil je om het te vervangen. Het installeren van base molding is een eenvoudige taak. Echter, het wordt een beetje ingewikkelder als er een trap betrokken. Het installeren van base molding langs trappen vereist enige kennis van de hoeken en houtbewerking. Als je nieuw bent bij houtbewerking, de praktijk maken bezuinigingen op brokstukken van het vormen voor het snijden van de stukken die u wilt installeren.

Wat je nodig hebt

 • Rolmaat

  Potlood

  Niveau

  Speed ​​square

  Verstekzaag

  Stud finder

  nagels afwerking

  Hamer

Meet 12 inch van het ene uiteinde van een stuk vormen. Snijd de molding recht naar beneden in deze markering, zodat u een 12-inch stuk molding met twee rechte randen.

Sta het korte stuk recht omhoog op de tweede trap van de top. Druk op de lange zijde van het stuk tegen het voorste gedeelte van de trap landing. Gebruik een niveau om ervoor te zorgen dat het stuk staat recht op en neer. Maak een merkteken op de template waar de trap landing schiet. Als uw trap heeft een overhangende lip, markeren waar de onderkant van deze lip raakt ook.

Gebruik een snelheid haaks op lijnen over het stuk te trekken uit de twee merken. Houd het werk plat, met de buitenkant naar boven. Plaats de onderrand van het stuk tegen de achterkant van de eerste trap met de buitenzijde raakt de onderzijde van de lip. Trek een lijn over het stuk waar de lip raakt.

Knip de inkeping markering je net gemaakt, op de onderste rand van het stuk, met een mijter zag. Leg het stuk op de mijter zag tafel, zodat de inkeping bevindt zich aan uw rechterzijde en de onderkant van het stuk is tegen het zaagblad. Snij het einde van het stuk uit bij een hoek van 45 graden. Schuif het stuk naar beneden en maken het dezelfde snit aan de andere kant. Zorg ervoor dat elke snede voldoet precies bij de hoek van het stuk, zodat het stuk is nog steeds 12 inches lang.

Leg het stuk vormen tegen de muur. Zorg ervoor dat de inkeping u uitgesneden is over de rand van de trap. Gebruik een stud finder op de bouten vinden in de muur. Zet het stuk aan de muur studs met nagels afwerking.

Snij een hoek van 45 graden off van een nieuw stuk van het vormen. Plaats de cut rand tegen de rand van de geïnstalleerde stuk gieten, zodat ze kont op en maak een hoek van 90 graden. Markering op het nieuwe stuk waar de rand van de trap schiet.

Leg het nieuwe stuk terug op de mijter zag en afgesneden het einde van de molding, waarbij de rand van de trap hit, in een hoek van 45 graden. Neem het stuk terug naar de trap en zet het op zijn plaats. Zoek de noppen achter de muur en zet het stuk op de bouten met de afwerking nagels.

Snijd een ander stuk van het vormen tot 12 inch en beginnen met het proces helemaal opnieuw. Ga door op deze manier totdat de gehele trap heeft te persen geïnstalleerd.

Hints

Voor trappen waarin geen noppen zijn, een dunne laag montagelijm op de achterzijde van het vormgevende en houdt het vormen tegen de wand zodat de lijm in te stellen.

Share This Post