Index / Huis / Hoe te installeren 2-Inch Faux Wood Blinds

Share This Post

Huis

Hoe te installeren 2-Inch Faux Wood Blinds

Twee-inch faux houten jaloezieën dress up vensters tegen een fractie van de kosten van echt hout blinds. Ze langer meegaan ook als u de juiste zorg voor hen. Als het raamkozijn is diep genoeg is, kan 2-inch faux houten jaloezieën binnen het venster f

AdvertisementTwee-inch faux houten jaloezieën dress up vensters tegen een fractie van de kosten van echt hout blinds. Ze langer meegaan ook als u de juiste zorg voor hen. Als het raamkozijn is diep genoeg is, kan 2-inch faux houten jaloezieën binnen het venster framing worden geïnstalleerd. Anders moet de jaloezieën worden gekocht in een grotere breedte en aangebracht buiten het frame. ze te installeren is niet moeilijk en vereist slechts een paar tools.

Wat je nodig hebt

 • Meetlint

  Hardware met de blinds geleverd

  Potlood

  Niveau

  Boren

  1/4-inch boorkop

  schroevedraaier

  2-inch faux houten jaloezieën

Inside Mount

Meet de diepte van het raamkozijn te bepalen of u de blinds in de behuizing kan monteren. Controleer de behuizing diepte minstens 3 inch diep; dat voor veel plaats de 2-inch latten en inbouwmateriaal. Anders moet u een buiten mount gebruiken.

Meet 2 inches binnenwaarts boven in het kozijn, van de stijl aan de bovenkant van het venster naar het midden. Markeer de plek met een potlood. Wordt soortgelijke meting aan de andere kant van het kozijn. Meet het midden tussen plekken en markeer dat ook.

Houd een installatiebeugel tot een van de gemarkeerde plekken en sporen door een van de gaten in de beugel. Herhaal dit proces voor de andere kant van het raam. Als de blinde zijn een of meerdere centrum beugels, ruimte ze gelijkmatig tussen het einde beugels en markeren hun gaten.

Gebruik een niveau om te zien of de merken line-up door het tekenen van een niveau lijn door de mark. Hertekenen een merk als het niet kruisen met de lijn.

Plaatst de 1/4-inch boor in de boor en boor piloot gaten waar elke plek is gemarkeerd.

Plaats een installatiebeugel tot een van de gaten en steek een schroef voorzien van de blinds. Draai ze met behulp van een schroevendraaier. Een schroevendraaier biedt meer controle dan met behulp van een boor met een schroevendraaier bit, en helpt u voorkomen dat over-de schroeven.

Schuif de bovenbak van de 2-inch faux hout blind in de beugels, terugduwen totdat deze vastklikt. Als de beugel heeft een deur, sluit het aan de blinde te beveiligen.

Ontspannen koord blinden en laat de zonwering volgens de aanwijzingen van de fabrikant.

Outside Mount

Meet 3 inches uit de linkerbovenhoek van het venster trim. Markeer deze plek met een potlood. Herhaal de meting voor de rechter bovenhoek van het venster.

Maatregel 3 inch boven uw linkerhand-side meten en merk met een potlood, met behulp van het niveau om ervoor te zorgen dat de merken line-up. Herhaal dit proces aan de rechterkant van het venster. Je moet twee metingen die zijn 3 inches out and 3 inches uit de bovenste twee hoeken van het raam.

Zoek het midden tussen de twee bovenste merktekens, en markeer met een potlood.

Houd een niveau om deze drie markeringen. Als dat niet het niveau, trek een lijn en opnieuw te tekenen de markeringen, zodat ze zijn niveau.

Plaatst de 1/4-inch boor in de boor en boor piloot gaten waar elke bovenkant plek is gemarkeerd. Als de boor gaat door de gipsplaten, maar niet raakt hout, moet u gipsplaten ankers (vaak voorzien van het blind) volgens de aanwijzingen van de fabrikant om de beugels te monteren installeren.

Volg stap 6-8 uit artikel 1 van uw installatie te voltooien.

Share This Post