Index / Huis / Hoe te installeren 110V in New Junction Box Van 220V

Share This Post

Huis

Hoe te installeren 110V in New Junction Box Van 220V

220 volt stopcontacten zijn nodig voor verschillende soorten apparaten en bepaalde elektrische uitrusting. Als je niet langer een 220V stopcontact nodig heeft, kunt u deze converteren naar een standaard 120V stopcontact. Dit wordt gedaan door de bedr

Advertisement220 volt stopcontacten zijn nodig voor verschillende soorten apparaten en bepaalde elektrische uitrusting. Als je niet langer een 220V stopcontact nodig heeft, kunt u deze converteren naar een standaard 120V stopcontact. Dit wordt gedaan door de bedrading van een nieuwe 120V stopcontact in de elektrische doos of junction box. Maar, zult u nodig hebben om nieuwe drie draden elektrische kabel te installeren, te rennen naar het 120V stopcontact.

Wat je nodig hebt

  • schroevedraaier

    Draadsnijders

Schakel de hoofdschakelaar, voor de 220-volt stopcontact, op het circuit panel.

Ga naar de 200V stopcontact en verwijder de schroef dat is het veiligstellen van de uitlaat klep met de schroevendraaier.

Verwijder de schroeven die het veiligstellen van de uitlaat naar de elektriciteitskast. Trek de uitlaat uit de elektriciteitskast. Draai de schroeven waarmee de elektrische draden aan op de uitlaat met de schroevendraaier. De draden kunnen ook worden gesneden met de kniptang.

Trek de bedrading voor de 220V stopcontact uit de elektriciteitskast. Voer het elektrische draad of kabel voor de 120V uitgang naar de elektrische doos.

Steek de draad in het vak en snijd één inch van de isolatie van elk van de draden met de kniptang.

Draai de schroeven van de 120V stopcontact met de schroevendraaier. Sluit de zwarte draad aan de koperen schroef, de witte draad om de zilveren schroef en de koperdraad aan de groene schroef.

Plaats de 120V stopcontact in de elektriciteitskast. Draai de schroeven aan de uitlaat vast te zetten aan de doos met de schroevendraaier.

Zet de stroomonderbreker voor de kamer op het circuit panel. Sluit een lamp of een ander voorwerp in het stopcontact om te zien of het werkt.

Maak de uitlaat klep aan de uitlaat, wanneer het stopcontact goed werkt.

Hints

Koppel de bedrading voor de 220V uitgang van het circuit paneel of verwijder de hele breaker.

De draad van de 200V stopcontact is niet compatibel met de 120V stopcontact.

Share This Post