Index / Tuin / Hoe te identificeren Heesters & struiken

Share This Post

Tuin

Hoe te identificeren Heesters & struiken

Struiken bieden onze tuinen de bulk en stabiliteit vele landschappen wanhopig verlangen. Er zijn kleine heesters, kleinbedrijf en grote struiken die afgeven heerlijk geurende bloemen en geliefde kleuren. Identificatie van uw struiken is het belangrij

AdvertisementStruiken bieden onze tuinen de bulk en stabiliteit vele landschappen wanhopig verlangen. Er zijn kleine heesters, kleinbedrijf en grote struiken die afgeven heerlijk geurende bloemen en geliefde kleuren. Identificatie van uw struiken is het belangrijk om te weten wat de bodem zij de voorkeur geven, wat kunstmest die ze nodig hebben en hoeveel zon en water zal hen helpen slagen.

Wat je nodig hebt

  • Camera

    Pen

    Papier

    Rolmaat

Identificeer de vorm van de bladeren op de struik of struik. De rozenstruik heeft een traanvormige blad met gekartelde randen, die tot scherpe punt komen. De azalea struik heeft lange, slanke bladeren die verschijnen als een langwerpige diamant met punten aan beide uiteinden.

Voel het blad voor de onderscheidende eigenschappen. De hortensia blad kan worden verward met een roos blad te wijten zijn aan overeenkomsten, maar de hydrangea blad heeft grove haren die de textuur van het blad ruw te maken. De holly bush (Perfect fabriek perfecte plek, R. Lancaster blz. 204.) heeft een blad dat is glanzend en dik, enigszins lijkt op gladde rubber.

Controleer de kleur en vorm van de bloemen op de struik. De azaleabloesem bestaat uit 5-8 bloemblaadjes in heldere tinten van roze en geel. De hydrangea bush draagt ​​bloeit in clusters, met elk individueel bloem met vier bloemblaadjes. Hydrangea wordt gevonden in lavendel, roze, blauw en wit, en elk cluster bestaat uit meer dan 100 individuele bloemen.

Meet de hoogte en breedte van de bush in kwestie. De Cotoneaster struik groeit tot een volwassen hoogte en breedte van 12 voet door 10 voet. In tegenstelling, de Hebe struik bereikt slechts een hoogte van 24 inch. De hebe heeft al verspreid, tot een breedte van maximaal 4 voeten.

Let op je bevindingen in detail voor later gebruik bij het identificeren van uw bush. Het nemen van een foto zal je ook helpen de juiste manier de naam van de struik u te identificeren vinden.

Hints

Sommige struiken vereisen jaar om te rijpen, mag derhalve niet van de maximale hoogte te zijn bij het meten. Het is het beste om alleen te meten een struik, dat is meer dan vier jaar oud.

Share This Post