Index / Gezondheid / Hoe te identificeren Early Herpes Blaren

Share This Post

Gezondheid

Hoe te identificeren Early Herpes Blaren

Genitale herpes worden meestal veroorzaakt door een infectie met humaan herpes virus-2 (HHV-2), ook bekend als herpes simplex virus 2 (HSV-2); de aandoening kan ook worden veroorzaakt door een genitale infectie met HSV-1, de koude pijnlijke virus. De

Advertisement

Genitale herpes worden meestal veroorzaakt door een infectie met humaan herpes virus-2 (HHV-2), ook bekend als herpes simplex virus 2 (HSV-2); de aandoening kan ook worden veroorzaakt door een genitale infectie met HSV-1, de koude pijnlijke virus. De eerste uitbraak van herpes algemeen de meest intense en uitbraken afname van de ernst en het aantal in de tijd. Terwijl individuen zelf moeten controleren op het ontstaan ​​van genitale herpes zweren, is het belangrijk om een ​​arts te raadplegen om officieel te worden gediagnosticeerd met de aandoening.

Het identificeren van Vroege Herpes Sores

Bepaal of u eventueel onlangs blootgesteld aan genitale herpes. HSV-2 kan worden afgesloten bij seksueel contact, zelfs wanneer een condoom wordt gebruikt, ongeacht of de ander al dan ooit duidelijke tekenen van genitale herpes infectie; Dit is omdat sommige mensen kunnen worden besmet zonder het ontwikkelen van symptomen en kan het virus doorgeven aan anderen. HSV-2 kan ook worden verspreid door het gebruik van voorwerpen die de aangetaste huid hebben aangeraakt, maar dit is zeldzamer. Volgens de Centers for Disease Control and Prevention (CDC), de mensen die besmet raken en doe symptomen ontwikkelen hebben over het algemeen hun eerste uitbraak ongeveer twee weken na de besmetting.

Let op de ontwikkeling van de symptomen van genitale herpes. Deze omvatten pijn, een brandend of tintelend gevoel in het genitale of omgeving (dijen, billen), gevolgd kort na door een rode huiduitslag met blaren die vloeistof bevatten, open te breken, en vervolgens korst voorbij. Het kan ook pijnlijk zijn om te urineren. De Mayo Clinic meldt dat de andere symptomen van een eerste uitbraak van genitale herpes zijn hoofdpijn, spierpijn, koorts en gezwollen lymfeklieren in het genitale gebied.

Raadpleeg uw arts om de genitale herpes diagnose te bevestigen. Uw arts kan bloedonderzoek uitvoeren en monsters nemen van vocht uit blaren om een ​​diagnose te stellen. Daarnaast is de Mayo Clinic meldt dat een arts kan u adviseren om te worden getest op andere seksueel overdraagbare aandoening. Uw arts kan medicijnen die worden gebruikt om genitale herpes symptomen te beheren voorschrijven.

Hints

Neem je medicijnen zoals voorgeschreven door uw arts. Sommige mensen nemen antivirale medicijnen om uitbraken te beperken wanneer het optreden, terwijl andere mensen ze nemen elke dag om hun aantal uitbraken verminderen.

Probeer niet om genitale herpes zweren met home behandelingen te behandelen, omdat deze kan zelfs vertragen de genezing tijd en kan niet direct richten op de virale oorzaak van de aandoening.

Share This Post