Index / Kunst en Vermaak / Hoe te Ideeën Verzenden om Hallmark

Share This Post

Kunst en Vermaak

Hoe te Ideeën Verzenden om Hallmark

De Hallmark corporatie is een derde-generatie familie-imperium in handen meest bekend om zijn wenskaarten, maar die ook verkoopt feestartikelen, algemene geschenken, inpakpapier, fotolijsten, albums, plakboeken, e-cards, mobiele groeten en aangepaste

AdvertisementDe Hallmark corporatie is een derde-generatie familie-imperium in handen meest bekend om zijn wenskaarten, maar die ook verkoopt feestartikelen, algemene geschenken, inpakpapier, fotolijsten, albums, plakboeken, e-cards, mobiele groeten en aangepaste fotokaarten . Om creatieve ideeën om Hallmark leggen moet je ofwel gelden als een potentiële werknemer, of voer een van de lopende maandelijkse wenskaarten wedstrijden waarbij de winnaar ontvangt een geldprijs en publicatie. Anders, de Hallmark corporatie niet ongevraagde inzendingen te accepteren. Hallmark huurt creatieve content creators met een achtergrond in de reclame, creatief schrijven, journalistiek en theater.

Wat je nodig hebt

Computer

Hervat'

Portfolio van professionele werk

Om lid te worden van de Hallmark creatieve medewerkers geworden, ga dan naar hallmark.com, scroll naar beneden en zoek de kolom 'Opportunities "in de buurt van de rechterbenedenhoek van de pagina, en klik op het tabblad" Careers ".Van de link "loopbanen", zoek de tab "Zoek een baan" in de rechterbovenhoek van die koppeling en klik erop om te openen.

In de "Vacatures" koppeling, scroll halverwege de pagina totdat u de drie belangrijkste job categorieën: Part-time veld merchandising; Hoofdkwartier & Manufacturing; en creatieve werk. Klik op de blauwe link onder de functie-indeling die jij interessant vindt om beschikbare posities die u kunt toepassen voor het online te vinden. Het merendeel van de Hallmark posities vereisen een bachelor's degree en eerdere online schrijfervaring.

Verzend een creatief idee om Hallmark door het invoeren van één van haar maandelijkse wenskaart schrijven wedstrijden in hallmarkcontests.com. U hoeft niet een bachelor's degree nodig hebt om een ​​wedstrijd in te voeren als jij te solliciteren naar een baan.

Voor verdere hulp, contact opnemen met Hallmark klantenservice op:

Hallmark Customer Service
PO Box 419034
Mail Drop 216
Kansas City, Missouri 64141

Telefoon: 1-800-HALLMARK of 1-800-425-5627

E-mail: hallmark.custhelp.com

Hints

Controleer vacatures bij hallmark.com vaak als ze met tussenpozen te wijzigen.

Controleer de hallmarkcontests.com webpagina vaak als er elke maand is een nieuwe.

Zorg ervoor dat u alleen originele inhoud in te dienen bij het solliciteren naar een baan of het invoeren van een wedstrijd

Share This Post