Index / Hobby's, Games & Toys / Hoe te Icon status te bereiken in Def Jam Icon

Share This Post

Hobby's, Games & Toys

Hoe te Icon status te bereiken in Def Jam Icon

Naast de hectische één-op-één gevechten modi, "Def Jam: Icon" voor de Xbox 360 en PS3 bevat ook een Build-a-Label mode. Spelers kunnen een personage creëren en stijgen door de hip-hop gelederen, van low-level hustler te rap icoon. Met het oog op

Advertisement

Naast de hectische één-op-één gevechten modi, "Def Jam: Icon" voor de Xbox 360 en PS3 bevat ook een Build-a-Label mode. Spelers kunnen een personage creëren en stijgen door de hip-hop gelederen, van low-level hustler te rap icoon. Met het oog op de hoogten van roem en fortuin te bereiken, moeten de spelers hun inkomstenstroom te beheren, de markt van hun muziek, verhogen hun stijl niveau, houden hun bemanning tevreden en brandde elke oppositie. Het bereiken van de status van Icon zal de krachtige Jah Breaka vechtstijl te ontgrendelen.

Creëer je eigen personage aan het begin van het spel. U kunt het uiterlijk van je personage te veranderen naar wens, maar kies je vechtstijl verstandig. Denk aan de sterke en zwakke punten van elke stijl en kies een stijl die past bij uw manier van spelen. Als je wilt concentreren op krassen, bijvoorbeeld, kies de straat Kwon Do stijl.

Versla rivaliserende personages in gevechten. Master combo-aanvallen, grijpers en gevaren voor het milieu om een ​​voorsprong in gevechten te winnen. Het winnen van gevechten is cruciaal voor het verhogen van uw icoon niveau.

Zeg "Ja" om per e-mail aanvragen van uw bemanning om hun tevredenheid te verhogen. Talent met een hoge mate van tevredenheid zal veel productiever zijn.

Het grootste deel van uw pre-release geld aan marketing en airplay. Dit zal sneller verhogen van uw lied erkenning, die op zijn beurt uw omzet en inkomen zal toenemen. U moet minstens vijf miljoen dollar te verdienen om de status van Icon bereiken.

Verhoog uw stijl niveau om verder in het klassement te klimmen. Voer taunts tijdens gevechten stijl punten te verdienen. Geld uitgeven aan je vriendinnen 'tevredenheid hoog te houden, die ook bij uw stijl zal toenemen. Je zal minstens 500.000 stijl punten moeten Icon status te bereiken.

Share This Post