Index / Bedrijf / Hoe te Houtsnippers verkopen

Share This Post

Bedrijf

Hoe te Houtsnippers verkopen

Houtsnippers zijn een populair ingrediënt voor thuis barbecuen. Ze zijn verkrijgbaar in supermarkten vlak naast de houtskool. Voeg een paar druppels etherische olie en kruiden om de chips en zet gewoon hout in buitengewone smaak. Verpak de chips en v

AdvertisementHoutsnippers zijn een populair ingrediënt voor thuis barbecuen. Ze zijn verkrijgbaar in supermarkten vlak naast de houtskool. Voeg een paar druppels etherische olie en kruiden om de chips en zet gewoon hout in buitengewone smaak. Verpak de chips en verkopen ze op ambachtelijke en voedsel shows.

Wat je nodig hebt

benodigde vergunningen

houtsnippers

gedroogde kruiden

Essentiële olie

labels

Kaart

nietmachine

Klik hier voor de zakelijke basisprincipes uit de weg. Verkrijgen van de nodige licenties, zoals de detailhandel, stad of staat zakelijke licenties. Het opzetten van de juridische entiteit van het bedrijf. Als u uit uw huis bezig bent en leven in een gemeenschap met een vereniging huiseigenaar, contact op met de regels. Sommige verenigingen verbieden de exploitatie van een bedrijf uit het huis.

Droge houtachtige kruiden zoals rozemarijn, tijm en salie. Verpak de kruiden met de houtsnippers.

Voeg enkele druppels etherische olie het kruid om de houtspaanders. Deze parfums het pakket, waardoor het meer waarschijnlijk dat de klant zal kopen nadat ze zijn opgepakt.

Verpak de chips en kruiden in bruine papieren zakken. Elke tas moet voldoende houtsnippers bevatten voor één grillen gebruik. De volledige zak wordt gebruikt door deze aan de zijkant van de kolen. De papieren zak zal vlammen op, maar de chips in moet gewoon roken.

letter de hand van de zakken met de naam van de variëteit van hout en de kruiden. Bevestig een kaart die gebruiksaanwijzing in de grill en welke gerechten het hout en kruiden compliment omvat. Bijvoorbeeld, salie en appel hout een zoete en hartige smaak kip geven. Tijm en hickory werken goed met vis. Mesquite en rozemarijn complimenten steak of rundvlees.

De markt de gourmet grillen chips op ambachtelijke shows, boerenmarkten en gastronomische winkels.

Het opzetten van een website om de chips rechtstreeks te verkopen aan klanten. Vergeet niet om voldoende verzendkosten niet alleen de verzendkosten, maar verpakkingsmateriaal en uw tijd in het samenstellen van de lading dekken bevatten.

Hints

Houd uw persoonlijke homepage uitgaven te scheiden van opbrengsten en kosten van de onderneming. Het opzetten van een aparte business bankrekening. Denk aan het openen van een merchant account, zodat je credit cards kunt accepteren van klanten voor rechtstreekse verkoop of die via uw website.

Vergeet niet dat je zal moeten inkomstenbelasting betalen over de netto winst.

Share This Post