Index / Fashion, Style & Personal Care / Hoe te houden van de Zon van Verduistering Your Skin

Share This Post

Fashion, Style & Personal Care

Hoe te houden van de Zon van Verduistering Your Skin

Ongeacht of het voor allergie, schoonheid of preventieve zorg, het bijhouden van de zon van donkerder je huid neemt constant diligence. Hoewel volledig vermijden van zonlicht is de meest effectieve methode is niet praktisch. Als u wilt een normaal le

Advertisement

Ongeacht of het voor allergie, schoonheid of preventieve zorg, het bijhouden van de zon van donkerder je huid neemt constant diligence. Hoewel volledig vermijden van zonlicht is de meest effectieve methode is niet praktisch. Als u wilt een normaal leven te leiden, eigenlijk het vermijden van de zon zal niet mogelijk zijn. U kunt echter slimme stappen te ondernemen om te voorkomen dat blootstelling aan de zon door te dringen en donkerder de huid. Een van de belangrijkste stappen te nemen is om een ​​hoge kwaliteit, waterdicht zonnebrandcrème lotion te kopen.

Wat je nodig hebt

Waterdichte zonnebrandcrème

Zonnebrand lip zalf

Hoed

Zonnebril

handschoenen

Verdeel de zon blok over uw schone en droge huid. Zon kan doordringen stof, dus je wilt de zonnebrandcrème toepassen op uw hele lichaam. Laat de zon te blokkeren droog en genieten in uw huid gedurende vijf tot tien minuten voordat je te kleden.

Solliciteer zon blokkerende lip zalf aan uw lippen, met inbegrip van de lip gebied net binnenkant van de mond. Smack je lippen op elkaar een paar keer om zelfs dekking te garanderen.

Draag een hoed met een rand en een zonnebril wanneer je naar buiten om schaduw te helpen je hoofd en het gezicht van zonlicht. Als het buiten koud is, draag dan een paar handschoenen te helpen warmen je handen, terwijl ze te beschermen tegen de zon.

Hints

Veel sport winkels verkopen UV-blokkerende kleding die zijn gemaakt met een speciale stof die helpt reflecteren het zonlicht weg van uw huid. Hoewel de meeste van deze kledingstukken zijn sport gerelateerde, zoals wandelen shirts en zwembroek, kunnen ze ook worden gevonden in de reguliere items, zoals T-shirts.

Let altijd goed bij de toepassing van zonnebrandcrème. U wilt ervoor zorgen dat u een huid die kunnen worden blootgesteld aan de zon, met inbegrip van onder de kin bedekken, de achterkant van de nek, het puntje van de neus en de hele oor.

Vergeet niet, er is een groot verschil tussen zonnebrandcrème lotion en zonnen lotion. Zonnebrand lotion blokken zoveel zonnestralen mogelijk. Zonnen lotion blokken sommige stralen, waardoor anderen om door te sijpelen en langzaam donkerder huid.

Je moet in het gebruik van zonnebrandcrème lotion om de zon te voorkomen donkerder de huid constant te blijven. U moet de zonnebrandcrème toepassen voordat je stap in de zon, elke dag en in elk seizoen. Zelfs snel blootstelling, zoals het lopen buiten van uw huis om uw auto, kan oplopen in de tijd.

Share This Post