Index / Tuin / Hoe te houden Grasshoppers Off Leaves Naturally

Share This Post

Tuin

Hoe te houden Grasshoppers Off Leaves Naturally

Sprinkhanen moeilijk ongedierte te verwijderen uit de tuin, ze zijn zeer mobiel en dus moeilijk te doden. Als nachtdieren, sprinkhanen voeden op de bladeren van uw planten voor levensonderhoud in de zomer tot de eerste vorst van het seizoen. Diatomee

AdvertisementSprinkhanen moeilijk ongedierte te verwijderen uit de tuin, ze zijn zeer mobiel en dus moeilijk te doden. Als nachtdieren, sprinkhanen voeden op de bladeren van uw planten voor levensonderhoud in de zomer tot de eerste vorst van het seizoen. Diatomeeënaarde is een effectieve behandeling die sprinkhanen en doodt alle insecten die in contact komt met het poeder, als het vast aan het lichaam van de insecten en snel vocht uit het insect tot het insect sterft aan dehydratie volgens aarde gemakkelijk. Terwijl natuurlijke, diatomeeënaarde is een niet-selectieve gif dat zowel de roofzuchtige en nuttige insecten een einde zal maken wanneer toegepast op uw tuin.

Wat je nodig hebt

  • Koolzaadolie

    Spuitfles

    Diatomeeënaarde

    landbouwer

Voeg 1-2 el. van koolzaadolie tot een spuitfles. Giet 1 liter water in de fles om de oplossing te verdunnen.

Mist de bladeren met de oplossing in de loop van de vroege ochtend tot laat in de middag naar de sprinkhanen af ​​te weren van het eten van de bladeren.

Schep 1 kop diatomeeënaarde, en strooi het op de bladeren en rond uw tuin.

Re-toepassing de sproei-oplossing en de diatomeeënaarde poeder na regenval op bescherming van uw planten te behouden.

Tot de bodem in uw tuin. Het bewerken van de grond laat de sprinkhaan eieren kwetsbaar voor harde temperaturen, die de eieren doodt. Alternatief bebouwen begraaft ook de eitjes diep in de grond, waarbij de nimf (baby sprinkhaan) voorkomt ontsnapt de bodem na het uitkomen volgens Elizabeth en Crow Miller, auteurs van "plagen."

Share This Post