Index / Eten drinken / Hoe te houden fruitsalade Fresh

Share This Post

Eten drinken

Hoe te houden fruitsalade Fresh

Niets smaakt beter dan een verse fruitsalade met zoete bessen, knapperige druiven en just-rijpe stukjes meloen. Maar niets is zo yucky als een mengsel van bruine appel brokken, papperig peren en bananen zacht. Hier ziet u hoe een fruitsalade fris en

Advertisement

Niets smaakt beter dan een verse fruitsalade met zoete bessen, knapperige druiven en just-rijpe stukjes meloen. Maar niets is zo yucky als een mengsel van bruine appel brokken, papperig peren en bananen zacht. Hier ziet u hoe een fruitsalade fris en aantrekkelijk te houden.

Gebruik alleen vruchten die hun textuur en kleur goed te onderhouden, zoals meloenen, druiven en bessen. Dit is vooral belangrijk als je het maken van de salade van tevoren.

Doe de fruitsalade in een luchtdichte container en in de koelkast. Het is het beste om het te eten binnen een paar uur, maar het kan meestal vers te houden tot de volgende dag.

Als u wilt bananen, appels of ander fruit die bruine of zachte draai te gebruiken, voeg ze net voordat je de salade te dienen. Om hun uiterlijk te behouden, onder meer iets zuur, zoals citroen- of limoensap, stukjes sinaasappel of ananas stukjes.

Hints

noten toe te voegen aan uw fruitsalade voor extra crunch. Voeg muntblaadjes, yoghurt en / of honing voor een uitbarsting van smaak.

Voor presentatie met pit, dienen de fruitsalade in een uitgeholde ananas of watermeloen kom of in individuele meloen kommen.

Share This Post