Index / Cars / Hoe te houden een motorblok warm in koud weer

Share This Post

Cars

Hoe te houden een motorblok warm in koud weer

Auto's hebben een hardere tijd start bij koud weer. Hedendaagse voertuigen menigte de motorruimte met toebehoren, en schild van de motor met slip platen. De bescherming biedt wel een zekere mate van isolatie voor koud weer. Echter, oudere voertuigen

AdvertisementAuto's hebben een hardere tijd start bij koud weer. Hedendaagse voertuigen menigte de motorruimte met toebehoren, en schild van de motor met slip platen. De bescherming biedt wel een zekere mate van isolatie voor koud weer. Echter, oudere voertuigen hebben meer ruimte in de motor en zijn onderhevig aan de nadelige gevolgen van koude temperaturen. Het houden van de motor warm in de winter helpt om het voertuig te beschermen tegen mogelijke schade in verband met de koude start en tegelijkertijd je in staat om het voertuig te starten in de winter zijn.

Wat je nodig hebt

Deken

afdekhoes

Verlengsnoer

Parkeer uw auto in de buurt van een muur of in een carport of garage. Iets dat blokkeert de wind helpt om de motor warm te houden.

Plaats een deken op de motor onder de kap. Een elektrische deken is ideaal, maar elk deken werkt. Controleer de deken dekt de inlaat- en zijkanten van de motor. Verwijder de deken voordat het voertuig.

Bedek uw voertuig met een full-sized auto te dekken. Bind de uiteinden van de banden zodat het deksel naar beneden hangt en wind blokken doordringen de motorruimte.

Steek de radiator in een stopcontact. Oudere voertuigen en voertuigen gebouwd voor koud weer gebruik moeten vaak kachels aan de radiator die stekker in een standaard stopcontact. Run een verlengsnoer aan het voertuig en sluit de kachel als het voertuig hiermee is uitgerust.

Hints

Elk type isolatie bovenop of onder de motor zal helpen bij het houden het motorblok warm.

Heeft een kachel actief onder het voertuig niet verlaten. De olie en brandstof van het voertuig zorgen voor een potentieel brandgevaar met een actieve warmtebron onbeheerd.

Share This Post