Index / tech / Hoe te houden Desktop mappen in plaats bij het veranderen van Monitors

Share This Post

tech

Hoe te houden Desktop mappen in plaats bij het veranderen van Monitors

Als u gebruik maakt van een desktop PC of een laptop is aangesloten op een externe monitor, zult u merken dat de map pictogrammen op uw bureaublad verschuiving naar verschillende locaties wanneer u overschakelt naar een ander scherm. De resolutie-ins

AdvertisementAls u gebruik maakt van een desktop PC of een laptop is aangesloten op een externe monitor, zult u merken dat de map pictogrammen op uw bureaublad verschuiving naar verschillende locaties wanneer u overschakelt naar een ander scherm. De resolutie-instellingen op verschillende monitoren veroorzaakt dit soort gedrag. Echter, kunt u dit voorkomen door het register te wijzigen, zodat uw pictogrammen op het bureaublad op hun plaats worden gehouden, zelfs wanneer u schakelen tussen beeldschermen.

Wat je nodig hebt

Pc met Windows XP of hoger

Log in op uw PC computer met een beheerdersaccount.

Houd de Windows-toets en druk op de "R" -toets om het menu Run omhoog te trekken.

Typ "regedit" in het menu Uitvoeren en druk op "Enter" om het hulpprogramma Register-editor te starten.

Navigeer naar de HKEY_CURRENT_USER \ Software \ Microsoft \ Windows \ CurrentVersion \ Policies \ Explorer deel van het register.

Klik met de rechtermuisknop ergens op de rechterkant van het venster, ga naar de "Nieuw" submenu en selecteer "DWORD-waarde."

Enter "NoSaveSettings", zoals de naam van de waarde en druk op "Enter" om het op te slaan.

Dubbelklik op de waarde die u zojuist hebt gemaakt, wijzigt u het veld data op "1" en klik op "OK."

Herstart je computer. Uw bureaublad pictogrammen van de map zal nu op zijn plaats blijven, zelfs wanneer u schakelen tussen beeldschermen.

Share This Post