Index / Eten drinken / Hoe te houden Cream Puffs Van leeg laten lopen

Share This Post

Eten drinken

Hoe te houden Cream Puffs Van leeg laten lopen

Het is een bekend refrein onder teleurgesteld koks: ". Maar het bleek niet zoals op de foto" Als het gaat om het maken slagroomsoesjes, is het moeilijk om een ​​kok die niet als soezen leeggelopen voor haar ogen heeft gezien vinden. De sleutel t

AdvertisementHet is een bekend refrein onder teleurgesteld koks: ". Maar het bleek niet zoals op de foto" Als het gaat om het maken slagroomsoesjes, is het moeilijk om een ​​kok die niet als soezen leeggelopen voor haar ogen heeft gezien vinden. De sleutel tot het maken van foto-perfecte trekjes - knapperig en goudbruin aan de buitenkant en meestal droog aan de binnenkant - hangt af van het instellen en vervolgens aanpassen van de oventemperatuur - en het verlaten van de ovendeur gesloten.

Wat je nodig hebt

rooster

Vleespen

Mes

Verwarm de oven bij 400 graden Celsius gedurende tenminste 15 minuten zodat het vol temperatuur bereikt. Dit is belangrijk omdat het deeg bladerdeeg moet uit te breiden in een haast. Als een trekje groeit in omvang, de grillige maar decoratieve buiten shell sets en het centrum droogt uit, zodat het vrijwel hol. Deze laatste gebeurtenis Ook zorgt het bladerdeeg niet leeglopen.

Bak je pufjes gedurende 15 minuten. Zonder het openen van de ovendeur, verlaag de temperatuur tot 350 F. Bak de soesjes nog 30 minuten, of tot ze een rijke goudbruin. Laat de ovendeur niet open terwijl de rookwolken te bakken, omdat de instroom van koelere lucht kan ervoor zorgen dat ze leeglopen.

Verwijder de knapperige slagroomsoesjes uit de oven en zet ze op een rooster. Laat ze afkoelen voor een paar minuten voordat porren twee of drie kleine gaatjes in elk trekje zodat de stoom kan ontsnappen. Gebruik de scherpe einde van een spies, zodat de gaten zijn klein. Laat de rookwolken volledig afkoelen.

Snijd uit de toppen van de soesjes met een scherp mes te bereiden om ze te vullen met uw favoriete slagroom of vanille ijs. Als je een vlek van vochtige deeg vinden, verwijder het gewoon. Na het bakken soezen op deze manier, maar, zoals bevindingen moeten zeldzaam zijn.

Hints

Stof je gevuld slagroomsoesjes met suiker banketbakker, besprenkel ze met gesmolten chocolade of, als je niet kunt beslissen, beide doen.

Share This Post