Index / Fashion, Style & Personal Care / Hoe te herstellen van een chemische peeling

Share This Post

Fashion, Style & Personal Care

Hoe te herstellen van een chemische peeling

Onder de soorten gezichts huidverjonging technieken beschikbaar zijn chemische peelings. Zoals de naam impliceert, een chemische oplossing pelt de opperhuid, onthullen verse huid eronder. Meest schillen gebruik alfa- hydroxyzuur, retinoïnezuur, trich

AdvertisementOnder de soorten gezichts huidverjonging technieken beschikbaar zijn chemische peelings. Zoals de naam impliceert, een chemische oplossing pelt de opperhuid, onthullen verse huid eronder. Meest schillen gebruik alfa- hydroxyzuur, retinoïnezuur, trichloorazijnzuur of fenol, die vlekken kunnen worden opgelost en verwijderd precancereuze vlekken. Het is belangrijk om een ​​adequate verzorging van uw huid te nemen na de procedure voor een comfortabel herstel.

Waarschuw familieleden, collega's en vrienden over de chemische peeling, omdat zelfs de lichtste schillen leiden tot een onmiddellijke verandering in je uiterlijk. Maak afspraken om iemand jou naar huis rijden na een fenol of diepe TCA peeling. Lichtere schillen zoals een AHA of een aansteker TCA zal waarschijnlijk geen invloed op het punt dat je extra hulp nodig hebben.

Maak afspraken om tijd te nemen uit het werk om te herstellen van uw TCA of fenol peeling. Je moet vaak meer dan één TCA peeling te krijgen en uw dermatoloog kunnen deze uit te voeren over meerdere maanden. Uw chirurg of dermatoloog kan vaseline toe te passen over het behandelde gebied of bedek je gezicht met tape als je een fenol schil ontvangen.

Verwacht om wat roodheid, droogheid en schilfering van de huid ervaren na een AHA schil. Deze symptomen zijn normaal en geleidelijk aan verdwijnen.

Hervat uw normale activiteiten, en ga weer aan het werk, de volgende dag na een AHA schil. Vraag uw arts over de wenselijkheid van het aanbrengen van make-up en vraagt ​​ook om een ​​sunblock. Uw arts kan u voorzien van at-home producten voor de behandeling.

Bereid je voor op wat ongemak en zwelling die zou kunnen duren tot een week als je een TCA peeling. Binnen 10 dagen, moet je frisse, nieuwe huid te zien, en je moet genezen genoeg om terug te gaan naar uw normale activiteiten. Blijf uit de zon, indien mogelijk, en draag altijd bescherming zon.

Verwachten dat je nieuwe huid om geleidelijk vormen in de komende week of 10 dagen na een fenol schil. Wees niet ongerust als je gezicht is rood in het begin. De roodheid geleidelijk vervaagt tot een roze die enkele weken of zelfs maanden kan duren. Zoals met alle schillen, waakzaam zijn over het gebruik van sunblock als buitenshuis.

Afblijven. Houd uw handen van uw nieuwe gevoelige huid zo veel mogelijk tijdens het herstel. Kijk uit voor tekenen van complicaties, zoals infecties, acne of littekens en meldt deze aan uw arts of dermatoloog in een keer.

Share This Post