Index / tech / Hoe te herstellen mijn dossier V3 98 Key

Share This Post

tech

Hoe te herstellen mijn dossier V3 98 Key

De Recover My File hulpprogramma wordt geleverd als een gratis download die met een registratie sleutel moet worden ontgrendeld om herstelde bestanden op te slaan. Hierdoor kunnen potentiële klanten om het hulpprogramma uit te proberen op de bestande

Advertisement

De Recover My File hulpprogramma wordt geleverd als een gratis download die met een registratie sleutel moet worden ontgrendeld om herstelde bestanden op te slaan. Hierdoor kunnen potentiële klanten om het hulpprogramma uit te proberen op de bestanden die ze willen om te herstellen, en dus weten of het succesvol is, alvorens te betalen voor de mogelijkheid om te besparen en het herstel. U krijgt een sleutel door het indienen van een online betaling; daarna blijft uw belangrijkste online beschikbaar moet het ooit verloren of vergeten worden.

Het verkrijgen van een Recover My Files sleutel door naar de aankoop link in "Bronnen" en volg de instructies op het scherm. Aan het einde van het aankoopproces, zult u een registratie sleutel worden toegewezen.

Voer de sleutel door het openen van Recover My Files, te klikken op "Help" en vervolgens te klikken op "Product activeren." Voer uw gebruikersnaam en sleutel en klik op 'Volgende'.

Haal een sleutel die u hebt verloren of vergeten door de Recover My Files website. Navigeer naar de GetData schakel in "Resources" en voer de gebruikersnaam en het wachtwoord dat u gebruikt om het product te kopen. (Als u uw wachtwoord bent vergeten, klikt u op 'Uw wachtwoord vergeten?') Zodra u bent ingelogd op uw account, klikt u op het record van uw Recover My Files aankoop een factuur en een overzicht van uw registratie sleutel te bekijken.

Share This Post