Index / Cars / Hoe te herstellen Etched Auto Glass

Share This Post

Cars

Hoe te herstellen Etched Auto Glass

Etsen is een probleem dat optreedt aan glas als gevolg van blootstelling aan hard water, scherpe stukken en ander vreemd materiaal in contact komt met de fijne glasoppervlak. Auto glas, zoals windschermen en ramen, kunnen last hebben van al deze vorm

Advertisement

Etsen is een probleem dat optreedt aan glas als gevolg van blootstelling aan hard water, scherpe stukken en ander vreemd materiaal in contact komt met de fijne glasoppervlak. Auto glas, zoals windschermen en ramen, kunnen last hebben van al deze vormen van schade en niet alleen afbreuk aan de uitstraling van uw auto, maar ook effect hebben op uw vermogen om veilig te zien door het glas. In plaats van de invoering van een nieuw stuk van glas in plaats van de ge√ętste stukken, kunt u gemakkelijk zelf te herstellen.

Wat je nodig hebt

Glas restauratie polish

Glas-polijstschijf

glasreinigingsmiddel

Handdoek

Water

rakel

Giet een kleine hoeveelheid glas restauratie polish op een glas-polijstschijf. Begin met een bedrag ter grootte van een munt en voeg meer als je het nodig hebt.

Begin in een hoek van het glas en wrijf het pad in kleine, zelfs cirkels om te werken in het Pools. Solliciteer meer polish aan de pad als het droogt uit, werken de Poolse volledig in het glas.

Spuit een dun laagje glas schoner over het glas en wrijf het met een droge handdoek. Verwijder alle sporen van de polish uit het glas door te wrijven met de handdoek.

Nat het gehele oppervlak van het glas en afdrogen met een rakel. Zorg ervoor dat het glas volledig droog is.

Kijk over het glas voor de resterende etsen of sporen van polish. Gebruik extra polish om zich te ontdoen van de hardnekkige etsen te krijgen en te spoelen eventuele resten weg met water en een trekker.

Share This Post