Index / Careers & Work / Hoe te heroveren het CNA Test

Share This Post

Careers & Work

Hoe te heroveren het CNA Test

Elke dag in ziekenhuizen en klinieken in het hele land, CNA's (klinische verpleegkunde assistenten) uitvoeren van dagelijkse taken die patiënten te helpen op hun weg naar herstel, zoals zwemmen, assisteren bij het lopen, herpositionering en het opnem

AdvertisementElke dag in ziekenhuizen en klinieken in het hele land, CNA's (klinische verpleegkunde assistenten) uitvoeren van dagelijkse taken die patiënten te helpen op hun weg naar herstel, zoals zwemmen, assisteren bij het lopen, herpositionering en het opnemen van de bloeddruk. Om een ​​CNA worden, moet je de certificerende examen binnen twee jaar na het voltooien van steunprogramma van een verpleegster. Als u in het midden van dit proces, en je hebt het examen een keer mislukt, zijn er mogelijkheden voor u om het opnieuw te nemen en verder te gaan met je carrière.

Spreek direct op de programmacoördinator over uw wens om het examen te heroveren. De CNA certificerende examen wordt beheerd door de staat raad van bestuur van de verpleging. Als u contact opnemen met uw staatsraad, is een directory onderhouden door de Nationale Raad van State Boards of Nursing (zie bronnen)

Bepaal of u in aanmerking komt om het examen opnieuw afleggen zonder omscholing zijn. Op enkele uitzonderingen na, staat boards toestaan ​​dat een student om het examen drie keer proberen in de twee jaar na voltooiing van het programma. Als je voorbij een van de componenten (dwz de schriftelijke of het deel vaardigheden) dan bent u alleen nodig om die sectie heroveren. Omgekeerd, bij gebreke beiden moet u beide secties heroveren. Als u de test drie keer mislukt, moet u uw verpleegkundige trainingsprogramma heroveren alvorens een nieuwe poging.

Focus op de delen van het examen dat je niet voorbij. Bijvoorbeeld, als de terminologie is uw zwakheid, oefen dagelijks boren onder de voorwaarden die positie Fowler, ADL en TKA. Om vaardigheden te oefenen, kan de groep studie sessies met medestudenten nuttig zijn. Gebruik een praktijk test zoals die door de Nationale Nurse Aid Assessment Program of verbinden met de CNA community online (zie bronnen).

Share This Post