Index / Fashion, Style & Personal Care / Hoe te Heren Suit Jassen Alter

Share This Post

Fashion, Style & Personal Care

Hoe te Heren Suit Jassen Alter

Het dragen van een pak jas of vest kan een plezierige ervaring zijn als de jas past. Lagen kan worden gewijzigd wanneer zij te groot zijn in bepaalde gebieden of de mouwen te lang. Veranderen en zomen jassen kunnen thuis worden gedaan door een persoo

AdvertisementHet dragen van een pak jas of vest kan een plezierige ervaring zijn als de jas past. Lagen kan worden gewijzigd wanneer zij te groot zijn in bepaalde gebieden of de mouwen te lang. Veranderen en zomen jassen kunnen thuis worden gedaan door een persoon die naaien en zomen ervaring.

Gebruik het tornmesje te rippen uit de stiksels van de bekleding van de bus en de vacht zomen. Dit is het interieur stof. Hoewel deze naden voorkomende geval dit geeft toegang tot andere hemlines die moeten worden gewijzigd.

Vraag de cliënt om de vacht te dragen. Controleer de pasvorm van de naad aan de achterkant.

Neem extra naad in de rug om de vacht te scherpen. Gewoon aanpassen van de pasvorm door pinning de naad in de rug op een plaats in plaats van de volledige zoom. Aan de andere kant, als de vacht te strak, met het tornmesje om de naad te openen in de rug. Vouw de eerder genaaid zoom en beslissen over de juiste naad.

Gebruik stof krijt om de aanpassingen aan de buitenkant van de vacht markeren. Vraag de cliënt om de vacht te verwijderen.

Draai de jas binnenstebuiten. Vind de stof markeringen en line-up van de markeringen. Bevestig de stof aan elkaar met stof pinnen. De krijtlijnen moeten op één lijn met elkaar en onzichtbaar aan de achterzijde van de vacht. Als dat niet zo is, stel de stof zodat de lijnen onzichtbaar.

Draai de vacht goede kant naar buiten en vraag van de klant om te proberen op de vacht. Als het wordt goedgekeurd en goed past, de voorbereiding van de naaimachine.

Steek de nieuwe naad op de naaimachine. Gebruik uw vingers of pennen om de originele naad open te houden indien nodig. Het kan moeilijk zijn omdat het waarschijnlijk was op zijn plaats gedrukt.

Vraag de cliënt om te proberen weer aan de vacht. Controleer de onderzijde van de jas. Afhankelijk van de persoon en de deskundigheid nodig de lengte van de laag worden gewijzigd. De bottom line moet rusten in de palm van de persoon die het dragen van de jas als de persoon de vingers zijn knuffelen de onderste regel van de vacht. Als dit niet zo is, stel de zoom.

Gebruik het tornmesje de oorspronkelijke hechtingen verwijderen en de pennen op het doek zoom op de juiste lengte. Vraag de cliënt om de vacht te verwijderen en steek de zoom met de hand om een ​​schone afwerking te krijgen.

Pas de mouwen van de vacht, terwijl de klant is het dragen van de jas. De huls voering moet stoppen wanneer de duim aan de pols of arm van de persoon hangt ontspannen naast het lichaam.

Gebruik het tornmesje naar de oorspronkelijke zoom te verwijderen en gebruik maken van de pinnen om de nieuwe zoom aan te passen. Vraag de cliënt om de vacht te verwijderen en steek de nieuwe zoom met de hand.

Bevestig de oorspronkelijke bekleding van de mouwen om de vacht zoom voering. De originele zoom lijnen en druk op plooien moet nog steeds zichtbaar zijn en kan helpen de zomen en de herbevestiging proces. Speld de stof naar beneden indien nodig, en met de hand steek de voering.

Share This Post