Index / Huis / Hoe te hardhouten vloeren Around Kitchen Kasten installeren

Share This Post

Huis

Hoe te hardhouten vloeren Around Kitchen Kasten installeren

Verbouwen van een keuken is een dure huis renovatie, naast het feit dat een tijdrovende inspanning. De look en feel van de hardhouten vloeren in een keuken is een grote esthetische verbetering van een woning, maar het moeten kasten te verwijderen om

AdvertisementVerbouwen van een keuken is een dure huis renovatie, naast het feit dat een tijdrovende inspanning. De look en feel van de hardhouten vloeren in een keuken is een grote esthetische verbetering van een woning, maar het moeten kasten te verwijderen om het project te voltooien kan een moeilijke onderneming zijn. Vanwege dit, sommige huiseigenaren kiezen om hardhouten vloeren te installeren in de buurt van reeds geïnstalleerde keukenkastjes. Met de juiste kennis en voorbereiding, heeft een keuken niet te worden gedemonteerd om een ​​hardhouten esthetische bereiken.

Wat je nodig hebt

  • -Fabrikant stelde gereedschappen

    Rolmaat

Bereid de ondervloer of bestaande vloer. Het oppervlak moet schoon puin, geveegd en gedweild adequaat zijn. Als vinylvloerbedekkingen de reeds bestaande vloer kan hardhouten keukenvloeren worden geïnstalleerd via bestaande vloer zonder de noodzaak voor verwijdering, omdat hardhouten vloeren zweven erboven. Als de bestaande vloer tegels, hardhout of laminaat. echter afbraak en verwijdering van de bestaande vloer nodig. In deze gevallen moeten de vloer en kleefstoffen volledig worden verwijderd voordat de onderlaag voor houten vloeren is klaar voor gegevensuitwisseling.

Gebruik een meetlint om te meten rond de behuizing om de benodigde materialen voor hardhouten vloeren en kwart-round molding te schatten. Een kwart-round molding kan nodig zijn om moeilijke hoeken of snijwonden rond bestaande kasten tegemoet te komen, en het meten van materialen die nodig is van cruciaal belang. Dit is de noodzaak om te vervangen elimineren of te repareren teen schopt rond kasten.

Onderzoek apparatuur om de look te anticiperen en feel van de keuken wanneer toestellen vervangen. De truc is hier om te anticiperen op enkele centimeters verschil in de koelkast, vaatwasser of vrijstaand range, zodat alle oude vloerbedekking of ondervloer niet wordt blootgesteld wanneer deze onderdelen zijn vervangen. Het beste advies is om de houten vloeren enkele centimeters onder de bestaande apparaten om eventuele toekomstige veranderingen tegemoet te installeren.

Installeer de hardhouten vloeren volgens de instructies van de fabrikant. In veel gevallen zal de vloerplaat moeten worden vastgelijmd aan de bestaande plint voor kasten met het oog op hun plaats blijven. In sommige gebieden kan het nodig zijn om een ​​kwart-round molding installeren naast of door de bestaande teen kicks voor kasten met het oog op een uniforme uitstraling te behouden. Dit is het meest voorkomende rond gebieden waarin sneden zijn moeilijk, zoals een muur nabij een koelkast. Het is belangrijk om uiterste voorzichtigheid en aandacht voor detail gebruiken bij het installeren vloer rond of naast kasten om te voorkomen krassen of elementen beschadigen reeds.

Share This Post