Index / Huis / Hoe te hangen gordijnen met verticale jaloezieën

Share This Post

Huis

Hoe te hangen gordijnen met verticale jaloezieën

Koppelen gordijnen met verticale jaloezieën verzacht de soms industriële sfeer van de blinds en voegt structuur om de vaak traditionele look van gordijn panelen. Maar deze venster behandelingen zijn beide bedoeld om te werken op hun eigen, framing ee

Advertisement



Koppelen gordijnen met verticale jaloezieën verzacht de soms industriële sfeer van de blinds en voegt structuur om de vaak traditionele look van gordijn panelen. Maar deze venster behandelingen zijn beide bedoeld om te werken op hun eigen, framing een raam, het creëren van privacy en het regelen van het licht; wanneer gekoppeld zonder de juiste denken en een berekende installatie, kunnen ze gemakkelijk overmeesteren elkaar of het raam. Voor deze look, inside-gemonteerde verticale jaloezieën werken het beste, zodat u elke stijl gordijn hangen over bovenkant. Bereiken Designliefhebbers de beoogde gemonteerd breedte van de staaf te vermenigvuldigen met 2-2 1/2 om het ideale totale breedte van het gordijn panelen vinden.

Wat je nodig hebt

 • Meetlint

  Potlood

  Waterpas

  Verticale blind inside-montagekit

  Boor met diverse stukjes

  Gordijnroede met hardware

Installeer de Blinds

Meten van de achterkant van de vensteropening naar voren aan de linkerkant, de afstand door de fabrikant van de bovenrail. Markeer het punt met een potlood en herhaal aan de rechterkant. Trek een lijn niveau tussen deze twee merken. De aanwijzingen die bij uw verticale jaloezieën kwam let op de ideale afstand tussen het glas en de beugels voor het hoofd spoor, over het algemeen tussen 1 1/2 en 2 1/2 duim.

Houd een liniaal of niveau ten opzichte van de lijn en maak merktekens die het middelpunt van elke beugel. Volg de aanwijzingen van de fabrikant ten aanzien van afstand. Centreer de eerste schijf op het eerste punt, en markeer de schroefgaten. Herhaal dit met elk punt, werk je weg uit de linker kant van de lijn naar rechts.

Boor gaten iets kleiner dan de schroeven voorzien van de beugels en de beugels installeren. Omdat-inside gemonteerd blinds natuurlijk installeren via de kop van het venster, is er geen noodzaak voor muurankers.

Monteer de bovenbalk, indien nodig, en zet de vaan clips op zijn plaats. Bevestig de bovenrail aan de beugels volgens de aanwijzingen van de fabrikant; sommige vastklikken, terwijl anderen schroeven nodig. Bevestig het koord of wand en klem de lamellen, ook bekend als schoepen, de geïnstalleerde klemmen.

Trek de jaloezieën geopend zodat de lamellen loodrecht op de ruit. Meten hoe ver de latten te steken vanuit het raam openen.

Hang de gordijnen

Aankoop gordijnroede beugels of houders van ten minste 1/2 inch langer dan de afstand van de verticale jaloezieën steken uit de raamopening wanneer getrokken. Bijvoorbeeld, als de lamellen steken 1/2 inch bij loodrecht op de ruit, aankoop staaf beugels of houders ten minste 1 inch lang.

Meet vanaf de linker bovenhoek van het raamkozijn 4-6 inches; merk dit punt, en meet links van het merkteken ten minste 4 inch en tot 8 inch. Herhaal aan de rechterkant van het venster om de positie van de staaf beugels markeren. Montage gordijnen hoger en breder dan het raam houdt de ruimte open en gevuld met natuurlijk licht, maar verticale jaloezieën toe al hoogte, trekken het oog naar het plafond. Montage van de gordijnen hoger dan 6 inches boven de blinds kunnen maken het venster verschijnen onhandig; maar alle ruimten zijn verschillend, en hogere gordijnen kan het beste werken.

Trek een niveau lijn tussen de twee punten. Gebruik de stang beugels als sjablonen voor het schroefgat locaties schetsen. Plan minstens een ondersteuningsonderdeel voor staven langer dan 48 inch breed.

Boor gaten in elk teken. Als je niet te gaan door middel van een kop- of stud, tik holle wand ankers in elk gat. Bevestig de beugels aan de muur. Voeg het gordijn panelen om de staaf, en installeer de stang op de beugels.

Hints

Plaats decoratieve terugloopsper aan de linker- en rechterzijde van het venster om de gordijnen terugtrekken. De zachte klap creëert dit verzacht de verticale lamellen en kan het gemakkelijker maken om te openen en sluiten van de schoepen gedurende de dag.

Wanneer opknoping buiten geplaatste verticale jaloezieën met gordijnen, kiezen voor een dubbel spoor achter de volant waarmee je gordijn panelen clip op zijn plaats. Dit elimineert de noodzaak voor een extra staaf. Meet vanaf de onderkant van het gordijn clip in de jaloezie bovenrail naar de vloer om de ideale lengte voor de panelen vinden.

Share This Post