Index / Huis / Hoe te hangen gordijnen met Sheers

Share This Post

Huis

Hoe te hangen gordijnen met Sheers

Gordijnen toe te voegen kleur, gewicht en inhoud aan inrichting van een kamer en dienen om het huis het interieur van het leven buiten te blokkeren. Er zijn momenten toch, dat je zou willen naar buiten te kijken, maar niet wilt dat uw gestoffeerde me

Advertisement

Gordijnen toe te voegen kleur, gewicht en inhoud aan inrichting van een kamer en dienen om het huis het interieur van het leven buiten te blokkeren. Er zijn momenten toch, dat je zou willen naar buiten te kijken, maar niet wilt dat uw gestoffeerde meubels en vloerbedekking blootstellen aan de harde schittering van de zon. Dat is wanneer een panel van rieten achter de belangrijkste gordijnen wordt gepleit voor opgehangen.

Hand-gemanipuleerd of opgehangen aan een double-traverse staaf, houden rieten gesloten tijdens de dag voor de privacy met de getekende aan de zijkanten gordijnen, of volledig open de glasgordijnen voor een vrij uitzicht.

Bevestigen aan de muur

Voordat u een boor en een schroef in de hand, bepalen hoe en waar u wilt uw roeden plaatsen. Gebruik een stud finder om de meest veilige muur bevestiging te maken, en als de stoeterij is in een positie die samenvalt met waar u de stang hangen, gebruik dan een houten schroef om de staaf te bevestigen. Holle-muurankers zijn effectief op gipsplaten en toggle -bolt ankers werken het best voor bevestiging aan de lat-en-gepleisterde muren.

De Double Curtain Rod

Double roeden zijn ontworpen voor precies dit doel - opknoping een set van gordijnen en vitrage in hetzelfde venster. De binnenste stang is gewoonlijk kleiner in omvang dan de uitwendige stang, speciaal ontworpen voor de lichtere pure panelen. De uiteinden zijn tussen haakjes voor steun en een middensteun nodig als het venster is breed. Eindkappen op de binnenste stang en decoratieve doeleinden of eindstukken gebracht, beschikbaar voor de buitenste stang.

Tip

  • Hang de stangen 4-inch boven de bovenzijde van het kozijn en minimaal 2-inch voorbij de zijkanten. Dit maakt uw kamer kijken groter en lichter. Plafond tot vloer gordijnen en vitrage biedt de meest uitgebreide blik.

Double Traverse Rods

Ontworpen om een soortgelijk doel als een dubbele staaf dienen de traverse draad staat links of rechts poelies op het openen en sluiten van beide gordijnen bedienen. Controleer de gordijnen zijn gemaakt om samen te werken --- je niet wilt dat een geplooide buitenste gordijn hangen in de voorkant van een gedaald-loop pure.

Stationair Panelen en Blinds

Sheers zijn niet alleen vervaardigd in vloeiende draperie panelen, worden ze gebruikt in combinatie met Roman schaduwen, honingraat blinds, als weven rond en tussen de jaloezieën en zo strak, spanning-hung zonne-tinten. Hang twee draperie panelen op de zijkanten of aan de overkant van het venster, en installeer de blinds in het raamkozijn, omdat zij onafhankelijk van de gordijnen te werken.

Tip

Maak een zachte omlijsting bij het installeren van een industriële look - zonne rieten hebben een draperie panel die warmte en diepte toevoegt aan een kamer.

Tension Rod

Een trekstang in een raamkozijn geïnstalleerd, kan een uitgestrektheid van pure vast te houden en is ideaal voor een venster met een laken met een opknoping volant heeft. Bij het opstellen van een venster met aanplantingsblinden of cafe gordijnen, gebruik maken van de trekstang voor de onder-opknoping pure. Voor een geslaagde aspect houdt de lengte van de pure hetzelfde als het raam. Laat de pure niet verder naar beneden naar de vloer.

Share This Post