Index / Huis / Hoe te hangen gordijnen met roeden die niet worden uitvoeren van de gehele lengte van het venster

Share This Post

Huis

Hoe te hangen gordijnen met roeden die niet worden uitvoeren van de gehele lengte van het venster

Gedeeltelijke en kraan-stijl roeden worden vaak gebruikt voor ramen of raam muren waar de traditionele gordijnen niet zal werken. Vaak wordt een kraan-stijl gordijnroede gebruikt voor ramen of deuren die naar binnen of voor het raam gebieden te opene

AdvertisementGedeeltelijke en kraan-stijl roeden worden vaak gebruikt voor ramen of raam muren waar de traditionele gordijnen niet zal werken. Vaak wordt een kraan-stijl gordijnroede gebruikt voor ramen of deuren die naar binnen of voor het raam gebieden te openen. Een kraan zwenkt stang van de wand en kan slechts een bepaalde hoeveelheid gewicht, dus dit beperkt de grootte van de gordijnen en stoffenkeuzen. Gedeeltelijke staven worden gebruikt voor de hoge ramen en vaste raampanelen, waar kleur en textuur aan een hoge muur worden gebracht.

Wat je nodig hebt

  • Montagebeugel

    Vaste en kraan stangen

    draperie panelen

Crane Curtain Rods

Meet 4 inch afstand van de bovenhoek van het venster trim op een diagonaal. Selecteer de hoek die naar buiten of weg van de bedieningshendel van een kruk in het venster.

Houd de beugel over de locatie en markeer de schroefgaten. Gebruik een stud finder op de merken en 3 of 4 inch buiten of boven je merken om te zien of een stud kan worden gevonden. Omdat het gordijn gewicht hard op de kraan stijl rod, is het het beste om de beugel in studs indien mogelijk. Als er geen stud beschikbaar is, gebruik maken van heavy-duty pluggen.

Installeer muurankers op de schroef merken. Schroef door de beugel en aan de ankers.

Schuif het gordijn op het gordijn staaf. Afhankelijk van de stijl van uw kraan staaf, kan het nodig zijn om de kruisbloem aan de gordijnen te plaatsen op de stang los te draaien.

Vast Gedeeltelijke Rods

Meet de lengte van de staaf die u wilt gebruiken in uw installatie. Kenmerkend een gedeeltelijk staaf ongeveer 2 voet lang met een gedeelte van de stang uitstrekt voorbij het venster bekleding boven en aan de zijkant van het paneel.

Plaats de staaf op de locatie waar u het wilt passen. Als het mogelijk is, moet het gordijn op de stang, zodat je de pasvorm beter kunnen visualiseren. Het is een goed idee om een ​​familielid of vriend te houden de stang op zijn plaats, zodat u het op een afstand kan zien.

Stel de hoogte van de stang zodat het gordijn ½ inch boven het vloeroppervlak. Beweeg de stang horizontaal, zodat het laken past het uiterlijk u wenst. Markeer de beugel schroefgat locaties.

Verplaats een stud finder tegenover de beugel gebieden op zoek naar een stud. Als u een nagel niet in de buurt kunt vinden om uw haken, gebruik muurankers om te helpen versterken van de montage van de beugels. Schroef door de beugels en in de ankers. Hang uw gordijnen.

Hints

Steam lange gordijnen om alle rimpels te verwijderen terwijl u uw ladder handig. Als u niet beschikt over een kleding steamer, gebruikt u de stoomfunctie op uw ijzer. Je zult waarschijnlijk een verlengsnoer nodig hebben.

Share This Post