Index / Huis / Hoe te hangen gordijnen met een Valance

Share This Post

Huis

Hoe te hangen gordijnen met een Valance

Je hebt een kamer die iets eenvoudig en elegant hangen moet langs de ruit. Versieren van een venster met een pure paneel of lichtgewicht gordijn en een valletje kan een kamer met een lichte en luchtige touch afwerking. Valletjes komen in verschillend

AdvertisementJe hebt een kamer die iets eenvoudig en elegant hangen moet langs de ruit. Versieren van een venster met een pure paneel of lichtgewicht gordijn en een valletje kan een kamer met een lichte en luchtige touch afwerking. Valletjes komen in verschillende breedtes en stijlen, met inbegrip van boxed plooien, faux ballon, traditionele swag of schulprand behandeling. Hoewel ze anders zouden kunnen uitzien, zijn veel valletjes eigenlijk gemaakt om te worden opgehangen met behulp van een eenvoudige gordijn staaf.

Wat je nodig hebt

  • 2 gordijnrails Gordijnen Valance

Koop twee verschillende roeden. Lichtgewicht gordijnen en pure panelen kunnen worden opgehangen met een café staaf, terwijl zwaarder materiaal een regelmatige gordijnroede die naar buiten komt uit de muur ongeveer 2 inch nodig. De stang van de koof zal afhangen van de stijl van het venster behandeling, maar het moet komen uit de wand van ten minste 4 inch. Zorg ervoor dat het deel van het gordijn of valence waarbij de stang van schroefdraad is breed genoeg om de stangen te worden geregen doorheen.

Installeer de hardware voor het cafe staaf of vaste hengel voor het grote paneel of lichte gordijn. Zorg dat het komt in 2 duim van de buitenrand van het raam.

Installeer de hardware voor de volant. Plaats het op de buitenzijde van de voorgaande staaf, aan de rand van het venster.

Rijg de lichtgewicht gordijn of pure paneel naar het café stang of gewone gordijn staaf. Plaats de staaf op de hardware. Gelijkmatig het gordijn over de stang te verdelen.

Rijg de koof op de de stang. Plaats de staaf op de hardware. Gelijkmatig de volant over de voorzijde van de staaf te verdelen naar de zijkant, zodat het betrekking heeft op het café staaf geheel.

Share This Post