Index / Bedrijf / Hoe te grote capaciteit Tanks van het propaan certificeren

Share This Post

Bedrijf

Hoe te grote capaciteit Tanks van het propaan certificeren

Volgens de National Fire Protection Association, wordt beschouwd als een propaan vloeibaar petroleumgas (LPG). Daarom wordt de certificering gedefinieerd door de NFPA's Code 30: brandbare en brandbare vloeistoffen Code. Dat is een niveau van regelgev

AdvertisementVolgens de National Fire Protection Association, wordt beschouwd als een propaan vloeibaar petroleumgas (LPG). Daarom wordt de certificering gedefinieerd door de NFPA's Code 30: brandbare en brandbare vloeistoffen Code. Dat is een niveau van regelgeving. Onder de federale Occupational Safety and Health Administration richtlijnen zijn werkgevers verantwoordelijk voor dat gasflessen bevinden zich in een veilige toestand "... in de mate dat dit kan worden bepaald door visuele inspectie." Als Hazardous Materials Regulations niet van toepassing zijn, moeten werkgevers Compressed Gas Association pamfletten (C-6-1968 en C-8-1962) voor inspectie criteria te raadplegen. Hoewel fabrikanten certificeren nieuwe cilinders, kunnen alle burgers het veilig omgaan met propaan certificeren.

Wat je nodig hebt

Propaantank specs

Point of delivery inspection vorm

Lekdetectie eisen vorm

Het invullen van een Point of Delivery Inspection Vorm bij levering van een nieuwe gecomprimeerde gascilinder (CGC), één voor elke eenheid. Houd de vorm van het dossier voor een jaar.

Inspecteer opgeslagen gasflessen (CBC's) een keer per maand voor de lichamelijke integriteit, en voeren een lektest (check "Storage Inspectieprocedure en Form" voor meer informatie).

Visueel te inspecteren uw CBC's regelmatig op tekenen van lekkage. Check "Leak Detection Vereisten" voor richtlijnen (zie referenties).

Zorgen voor een hydrostatische test om de vijf jaar om ervoor te zorgen dat de plaats van levering CGC blijft in veilige toestand. Deze test is standaard, hoewel sommige CBC's zijn gebouwd met materialen die alleen hydrostatische testen nodig om de 10 jaar. Controleer dit met uw leverancier op het punt van aankoop.

Share This Post