Index / Tuin / Hoe te Groenten in Grow Grow Bags

Share This Post

Tuin

Hoe te Groenten in Grow Grow Bags

Soms is er geen ruimte voor een tuin of de bestaande bodemgesteldheid zijn niet goed. Grow tassen mee te nemen de tuin uit de grond en helpen tuinders omzeilen de uitdagingen van de rotsachtige of slechte kwaliteit van de bodem en, soms, geen aarde h

AdvertisementSoms is er geen ruimte voor een tuin of de bestaande bodemgesteldheid zijn niet goed. Grow tassen mee te nemen de tuin uit de grond en helpen tuinders omzeilen de uitdagingen van de rotsachtige of slechte kwaliteit van de bodem en, soms, geen aarde helemaal. In de handel verkrijgbare groeien tassen, meestal gemaakt van polypropyleen, houdt de bodem en vocht vasthouden. Vul ze met potgrond en je bent klaar om groenten te planten bent. U kunt ook uw eigen groeien tas. Hoe dan ook, groeien zakken zorgen voor een verhoogd waarin om groenten te verbouwen zowat overal.

Wat je nodig hebt

 • Grow zakken

  Potgrond

  tuinspade

  plantaardige zaailingen

  Bag of bovengrond

  Utility mes

  Mulch

vervaardigd Bags

Vul groeien zakken met een kwaliteit potgrond mix totdat de bodem 1-2 duim onder de rand van de groei zak bereikt. De hoeveelheid grond die u gebruikt, hangt af van de grootte van uw groei zakken, die verkrijgbaar in de maten variërend van 1 liter tot meer dan 15 liter zijn. Gebruik je handen of een tuin spade in de grond grafheuvel naar het midden van de groei zak. Maak een lichte kwaliteit dat het water van het creëren van plassen in het midden van de groei zak zal ontmoedigen.

Bevochtig de bodem van de groei zak totdat water de afvoerleidingen van de onderkant. Gebruik je handen of een tuin spade om plantgaten graven in de bodem van de groei zak. Maak gaten die ongeveer ter grootte van de plantaardige zaailing kluit zijn.

Tik voorzichtig de zijkanten van de pot of beker een zaailing om de bodem los te maken van de container. Pak stam van de zaailing in de buurt van een set van bladeren en til de zaailing uit de container. Plaats de zaailing in zijn gat in de groei zak, in de leemtes op te vullen met de omliggende grond en dep de bodem stevig op zijn plaats. Water zaailingen na verplanten. Groeizakken plaats waar, met inbegrip van beton, zolang de site ontvangt minste 6 uur zonlicht per dag.

Het maken van uw eigen groeien tas

Lag een zak met bovengrond plat op de grond. Met een scherp mes een "x" dwars door het oppervlak van de blootgestelde zijde van de zak. Duik het mes door de zak op elke hoek en trek het mes door de zak totdat u de tegenoverliggende hoek te bereiken. Herhaal op de hoek aangrenzende vanaf uw startpunt om een ​​te creëren "x."

Vouw de flappen gemaakt door uw snijdt door de zakken oppervlak. Flip de zak over, zodat het gezicht van de gesneden kant berust op de bodem. Met een scherp mes drie lijnen scoren langs de lengte van het intacte zijde van de zak, die nu naar boven wijst. Duw de plastic zak bij de sneden naar de bovengrond bloot binnenkant van de zak.

Gebruik handen of tuinspade gaten ongeveer ter grootte van de plantaardige zaailing kluit graven. Verwijder zaailingen uit de verpakking haalt, voorzichtig plaats ze in de gaten en dep omliggende grond om ze stevig op hun plaats.

Surround zaailingen met een een-half-inch laag mulch. Indien gewenst, verbergen de zak van de bovengrond met een dikkere laag mulch.

Hints

Plaats een houder, zoals een bak, onder groeizakken om overtollig vocht te vangen.

Share This Post