Index / Huis / Hoe te graven een betonnen vloer in uw huis

Share This Post

Huis

Hoe te graven een betonnen vloer in uw huis

Als je moet graven een betonnen vloer, worden opgesteld voor een aantal zware werk. Zelfs als u een concreet mes op de grond uit elkaar snijden huren, moet u nog steeds handmatig de stukken halen uit. Afhankelijk van waar de vloer is, kan de stof die

AdvertisementAls je moet graven een betonnen vloer, worden opgesteld voor een aantal zware werk. Zelfs als u een concreet mes op de grond uit elkaar snijden huren, moet u nog steeds handmatig de stukken halen uit. Afhankelijk van waar de vloer is, kan de stof die door een concrete zag er een ongewenste keuze. Er is een optie die u zal toestaan ​​te graven een betonnen vloer met minder rommel in de rest van het huis. De volgende stappen vertellen u hoe.

Wat je nodig hebt

 • Spuitverf

  koudbeitel

  Hamer

  Sledge hammer

  Jack Hammer (indien nodig)

  Zaag met een mes voor het snijden van metalen (indien nodig)

  Pick bijl

Loop het oppervlak van de betonnen vloer die u wilt graven. Kijk voor eventuele scheuren, chips of ontbrekende stukken. Markeer ze met verf, zodat u niet hoeft te jagen voor hen later opnieuw.

Begin met de grootste crack. Drive een beitel erin met een hamer, net genoeg om de beitel set te krijgen. Rij de beitel de rest van de weg met een voorhamer, en verwijder de beitel door licht kloppen het van links naar rechts met de voorhamer totdat het is gratis.

Wanneer de beitel uit is, gebruik dan de moker op de betonnen vloer in de buurt van dat punt tot het het eerste stuk breekt vrij. U kunt ook een kleine jack hamer te breken door het beton te huren, hoewel sloophamers vereisen bijna net zo veel moeite om te gebruiken als de kant methode.

Gebruik een ijzerzaag door middel van een wapening of kleine gauge mesh die mogelijk zijn gebruikt wanneer het beton werd gestort op de vloer te maken te snijden. Verwijder vervolgens het stuk.

Gebruik je pikhouweel om zo ver te graven als u de resterende grond kan onder een klein zakje tussen de aarde en het beton te creëren. Dit zal breken uit het volgende stuk makkelijker.

Doorgaan breken, het verwijderen, het graven en opnieuw breken, totdat de hele vloer is verwijderd.

Hints

Als uw verdieping heeft geen scheuren die u kunt gebruiken als uitgangspunt voor uw beitel, kijk voor dilatatievoegen. Dit zullen onderbrekingen in de betonnen plaat, meestal gevuld met een uitzetbaar materiaal. Graaf het materiaal met uw pick bijl, en beginnen met het beton langs deze rand te breken. Als u niet uitzettingsvoegen hebben, rijdt je koude beitel in op een hoek of een andere plek waar de plaat aan de muur.

Concrete verbrijzelt. Draag geschikte oogbescherming en kleding tijdens het uitvoeren van deze werkzaamheden. Ook oordopjes dragen, vooral als je besluit om een ​​krik hamer te gebruiken.

Share This Post