Index / Eten drinken / Hoe te Grape Juice Ferment

Share This Post

Eten drinken

Hoe te Grape Juice Ferment

druivensap en gist - Als u wilt proberen je hand op het wijnmaken, kunt u heerlijk smakende wijn thuis met behulp van slechts een paar onderdelen van de uitrusting en twee natuurlijke ingrediënten te maken. Terwijl de natuurlijk voorkomende gist in d

Advertisementdruivensap en gist - Als u wilt proberen je hand op het wijnmaken, kunt u heerlijk smakende wijn thuis met behulp van slechts een paar onderdelen van de uitrusting en twee natuurlijke ingrediënten te maken. Terwijl de natuurlijk voorkomende gist in de druiven zal fermenteren zonder hulp, het resultaat is nooit zeker. Het is daardoor gemakkelijker en handiger om extra wijngist aan de vloeistof naar een efficiëntere en voorspelbare ferment waarborgen. Na slechts een paar weken, zal de natuurlijk voorkomende suiker worden omgezet in alcohol om een ​​heerlijke rose of witte wijn die thuis kan worden genoten tegen een fractie van de prijzen op te slaan produceren.

Wat je nodig hebt

Campden Tablets

1-gallon emmer

1 liter rode of witte druivensap

wijnbereiding gist

2 1-gallon fermentatievaten

Luchtsluis en stop

Plastic sifon buizen en toverstokje

Voorbereiding en Initial Fermentation

Bereid een sterilisatie oplossing door het oplossen van vijf gemalen Campden tabletten in 1 pint van warm water in een 1-liter emmer.

Grondig wassen een fermentatievat en goed spoelen met het steriliseren oplossing. Breng de oplossing aan de bak en spoel de stop en de luchtsluis in.

Giet het druivensap in het vat en voeg een geplette Campden tablet. Swirl goed te mengen en te verzegelen met de stop en de luchtsluis. Laat gedurende 24 uur bij kamertemperatuur staan.

Voeg wijngist volgens de aanwijzingen van de fabrikant. Swirl goed te mengen en vervang de stop en de luchtsluis.

Plaats het vat in een warme kamer gedurende ongeveer 10 dagen. Rose wijnen gisten beste 70-90 graden Fahrenheit en witte wijnen 55-60 graden Fahrenheit. Vergisting moet tussen de 8 en 20 uur later, toen kleine luchtbelletjes zal worden gezien die door de luchtsluis te starten.

Nagisting en Afwerking

Bereid steriliserende oplossing zoals beschreven in stap 1 van de bereiding. Grondig wassen de tweede gisting vat en slangen en goed spoelen met de oplossing.

Sifon de wijn uit de volle tank in de lege, verlaten van een sediment dat is neergedaald. Vervang de stop en de luchtsluis.

Leg in een warme kamer opnieuw zo dat nagisting kan plaatsvinden. Wacht tot de gisting volledig tot stilstand is gekomen en er geen luchtbellen die door de sluis. Wees geduldig als elke wijn gist in zijn eigen tempo.

Laat de wijn te wissen en vervolgens transfer naar schoon te maken, steriele glazen flessen.

Hints

Citroenzuur is goed bij de hand te hebben bij het maken van zelfgemaakte wijn. Het kan worden toegevoegd aan de steriliserende oplossing te verbeteren of toegevoegd aan wijn voor botteling tartness de wijn te verhogen.

Share This Post