Index / Cars / Hoe te Glasvezel Auto Parts maken

Share This Post

Cars

Hoe te Glasvezel Auto Parts maken

Als u op zoek bent naar het ontwerpen en bouwen van nieuwe lichaamsdelen voor uw auto, kan glasvezel de eenvoudigste manier om het te doen. Bij glasvezel onderdelen recht zijn gebouwd, met behulp van meerdere lagen van de glazen platen bedekt met lam

Advertisement

Als u op zoek bent naar het ontwerpen en bouwen van nieuwe lichaamsdelen voor uw auto, kan glasvezel de eenvoudigste manier om het te doen. Bij glasvezel onderdelen recht zijn gebouwd, met behulp van meerdere lagen van de glazen platen bedekt met laminaat hars, zijn ze stevig vervangingen om hun stalen tegenhangers. Glasvezel kan worden gebruikt om nieuwe carrosseriepanelen of bumpers, behuizingen voor zaken als subwoofer, of stijlvolle spoilers te bouwen voor montage op de motorkap of de kofferbak.

Wat je nodig hebt

urethaanschuim

Foam-snijmes

Bandschuurmachine

Aluminiumfolie

lijmspray

Bak spray

glasvezel bladen

laminaat hars

haren penseel

Hand roller

Meet het gebied op het voertuig waar het gedeelte wordt gehecht. Neem onderaan de afmetingen van de auto's in voorraad bumpers, spatborden, motorkap en kofferbak. Zelfs als je niet een echte lichaamsdeel vervangt, moet je nog steeds deze metingen voor onderdelen je monteren op de auto, zoals zijpanelen of een spoiler.

Ontwerpen van het lichaamsdeel van de uitstraling, vorm en afmetingen. Tekenen en schetsen uw ontwerpen op papier. Converteren deze tekeningen om visuele 3D-animatie als u animatie-software op uw computer. Noteer de exacte afmetingen en metingen, zorg ervoor dat ze passen bij de automatische metingen die u eerder nam.

Maak een mal voor de lichaamsdelen van urethaanschuim. Snijd de grote schuimblokken in de vorm van het lichaamsdeel is. Om hulp te krijgen van de mal om de juiste maat, de ketting groter dan zou moeten worden en whittle of zand naar beneden om de vorm van de glasvezel zal worden geplaatst op.

Wikkel aluminiumfolie rondom de mal, om ervoor te zorgen dat het goed verpakt. U kunt spuiten lijm op het schuim, zodat de folie blijft plakken. Solliciteer non-stick koken spray om buiten de folie, zodat de glasvezel niet blijft plakken.

Leg een vel glasvezel over de buitenkant van de mal als je maakt een effectief lichaamsdeel. Voor een deel dat u de montage bent naar een ander deel, de gehele schimmel in glasvezel. Breng een laag laminaat hars om de glasvezel blad en wachten tot het droog is.

Verwijder de glasvezel uit de vorm als het niet helemaal eromheen. Wees uiterst voorzichtig bij het verwijderen van het, als een glasvezel blad zelf is zeer broos.

Versterken van het lichaamsdeel met meer glasvezel bladen, het aanbrengen van meer laminaat hars aan de oppervlakte en tot een ander blad op het. Voor een deel waar je de mal verwijderd, de extra glasvezel van toepassing op binnen het onderdeel, het toevoegen van zo veel vellen als je denkt dat nodig is. Voor een deel waar de matrijs volledig is omwikkeld, voeg een paar meer vellen over de gehele buitenoppervlak.

Strijk elke glasvezel opgenomen als je het toepast om ervoor te zorgen dat er geen luchtbellen. Een hand roller zal u helpen dit te doen.

Verf en detail het lichaamsdeel zodra het klaar is. Breng primer het gehele oppervlak voor het eigenlijke verf zelf, moeten meerdere lagen van de verf aan te brengen zelfs, level beroertes. Zodra de verf droog is, het beurt bereid worden gehecht aan de auto.

Hints

bescherm uzelf altijd met een gasmasker masker bij het schuren van voorwerpen, in het bijzonder schuim of andere kunststoffen, zoals de deeltjes die ze uitstoten zijn erg gevaarlijk.

Share This Post