Index / Huis / Hoe te Geweven Muren reinigen

Share This Post

Huis

Hoe te Geweven Muren reinigen

Verschillende soorten wandafwerking vereisen verschillende zorg. Wanneer u ruwe wanden schoon te maken, moet u speciale reiniging procedures gebruiken om het behouden van hun gestructureerde kijken alsook om verborgen vuil uit de gestructureerde afwe

Advertisement

Verschillende soorten wandafwerking vereisen verschillende zorg. Wanneer u ruwe wanden schoon te maken, moet u speciale reiniging procedures gebruiken om het behouden van hun gestructureerde kijken alsook om verborgen vuil uit de gestructureerde afwerking te krijgen. Lees verder om meer te leren.

Wat je nodig hebt

  • VacuĆ¼m

    2 emmers

    Allesreiniger of een mild reinigingsmiddel

    Oude sokken of nylon kousen

    Tandenborstel of vingernagel borstel

Gebruik de borstel van uw stofzuiger om zorgvuldig te stofzuigen ruwe wanden voorafgaand aan het reinigen. Dit verwijdert stof of andere deeltjes van het oppervlak en deeltjes die mag worden gevangen in tussen de ruwe, geweven gebieden van de muur.

Bereid twee emmers voor het reinigen van uw geweven muren. Vul een emmer met een allesreiniger en water. In plaats van een allesreiniger, kunt u een mild schoonmaakmiddel gebruiken. Vul de andere emmer met schoon water voor het spoelen van de muren.

Kies een onopvallende plek op uw getextureerde muren om de reinigingsoplossing te testen zeker van dat het niet de muur vlekken te maken.

Breng de reiniging oplossing voor uw gestructureerde wanden met behulp van oude sokken of nylon kousen geplaatst over je hand in plaats van een spons. Vanwege ruw oppervlak van de structuur muur's, misschien sponzen scheuren en achter stukken op de muur. Een ander alternatief om het vuil in de spleten van uw getextureerde muren te bereiken is om ofwel een vingernagel kwast of een tandenborstel gebruiken.

Doorgaan wassen uit ruwe wanden met behulp van eenvoudige slagen van beneden naar boven te helpen strepen te voorkomen. Veeg de muren licht, omdat de stukken getextureerde afwerking kunnen afbreken terwijl u schoon te maken.

Gebruik de emmer met schoon water om de ruwe wanden te spoelen nadat je ze hebt afgeveegd met het reinigingsmiddel.

Voortzetting van het reinigingsproces met de stofzuiger en water mengsel, gevolgd door spoelen met schoon water, totdat alle gestructureerde muren zijn licht en schoon.

Share This Post