Index / Cars / Hoe te gepolijst aluminium wielen Reinig

Share This Post

Cars

Hoe te gepolijst aluminium wielen Reinig

Gepolijste aluminium wielen zijn glanzend en hebben een spiegel-achtige kwaliteit. Echter, soms zelfs gepolijst aluminium kan troebel en vuil uit het dagelijkse slijtage geworden. U kunt uw gepolijste wielen schoon te maken zonder opnieuw te hoeven p

Advertisement

Gepolijste aluminium wielen zijn glanzend en hebben een spiegel-achtige kwaliteit. Echter, soms zelfs gepolijst aluminium kan troebel en vuil uit het dagelijkse slijtage geworden. U kunt uw gepolijste wielen schoon te maken zonder opnieuw te hoeven poetsen hen. Het is belangrijk wanneer u uw auto naar elk deel schoon te wassen; dit is inclusief je wielen. De aluminium wielen zijn het eerste deel van de auto om vuil worden. Dit geldt met name bij regenachtig en winderig weer. Met huishoudelijke producten en hard werken, kunt u deze items schoon te maken en terug te brengen van de kwaliteit spiegel.

Wat je nodig hebt

Emmer

Vod

Ontvetter afwasmiddel

tuinieren slang

Badhanddoek

Vul de emmer met heet water uit de badkuip.

Dompel de doek in de emmer en wrijf het wiel om alle losse vuil uit het aluminium te verwijderen. Gebruik een cirkelvormige beweging om zich te ontdoen van al het stof en vuil te krijgen. Zorg ervoor dat de doek gebruiken op elke spleten. Wring de doek regelmatig.

Knijp een kwart-size bedrag van het afwasmiddel op het doek. U wilt een ontvetter afwasmiddel te kopen voor dit project. Misschien heeft u dit in uw huis. Bijvoorbeeld, Dawn en Ajax afwasmiddel heeft ontvetter eigenschappen.

Maak de gepolijste aluminium wielen. Wrijf de vochtige, zeepachtige doek op het wiel. Gebruik een cirkelvormige beweging en scrub ruwweg om alle modder, vuil en vet van de band te verwijderen. Kom in alle spleten. Schuimt het wiel met de afwasmiddel.

Gebruik de tuinslang op het gepolijste aluminium wiel. Spuit de band met een harde stroom. Verwijder alle van de zeep uit het wiel.

Droog het wiel met uw badhanddoek. Hiermee wordt voorkomen dat water spots van drogen aan de lucht. Het zal ook de aluminium wielen te beschermen tegen stof dat kan vliegen over.

Herhaal stap 1-5 om alle vier gepolijste aluminium wielen te reinigen. Het kan nodig zijn om te gaan over de wielen van twee of drie keer om ze goed schoon te maken.

Hints

Controleer de lap of badhanddoek voor losse stenen. Schade kan ontstaan ​​aan de aluminium velgen als u per ongeluk de Poolse schrapen.

Share This Post