Index / Hobby's, Games & Toys / Hoe te Gems in het zuiden van Arizona zoeken

Share This Post

Hobby's, Games & Toys

Hoe te Gems in het zuiden van Arizona zoeken

Zuidelijke Arizona staat bekend om zijn overvloed aan rotsen en edelstenen, met name de Tucson gebied, dat is de thuisbasis van de jaarlijkse Tucson Gem en Mineral Show. Dit evenement bevat honderden verkopers verspreid over verschillende locaties in

AdvertisementZuidelijke Arizona staat bekend om zijn overvloed aan rotsen en edelstenen, met name de Tucson gebied, dat is de thuisbasis van de jaarlijkse Tucson Gem en Mineral Show. Dit evenement bevat honderden verkopers verspreid over verschillende locaties in en rond het centrum van Tucson, en trekt verzamelaars en gem liefhebbers uit de hele natie. De geschiedenis van Zuid-Arizona is rijk in de mijnbouw, en veel van de stand van de resterende deposito's van edelstenen en mineralen zijn op een particuliere land dat het werken mijnen bevat. Dus je hoeft niet veel geluk vinden van edelstenen in het midden van de woestijn, tenzij je hebt een veel geld en mijnbouw. U kunt echter gebruik maken van overvloed van edelstenen van de staat, als je weet waar je moet kijken.

Hit the Tucson Gem en Mineral Show, over het algemeen gehouden van eind januari tot half februari. De show omvat doorgaans meer dan een dozijn locaties, met de grootste collectie van verkopers op de Tucson Convention Center. U vindt hier ook gem verzamelaars en retailers opgericht op hotels in de stad tijdens het evenement.

Ga naar gem winkels in de Phoenix gebied voor peridoot, dat is een helder geel-groen of lime-groene steen die wordt gewonnen in de omgeving van San Carlos, ongeveer 110 mijl ten oosten van Phoenix. De grootste peridoot mijn in Zuid-Arizona ligt op de San Carlos Indian Reservation, die veel van de detailhandel in het gebied met de edelstenen levert. Helaas is het niet geopend voor het publiek rondleidingen.

Maak een reis naar Bisbee, Arizona, in de buurt van de grens tussen Mexico en ongeveer 90 mijl ten zuidoosten van Tucson, de thuisbasis van zeer gewilde Bisbee turkoois. De mijn, die deel uitmaakt van een groter kopermijn, is gesloten, maar tours zijn beschikbaar en Bisbee turquoise is nog steeds te koop in winkels in de buurt, evenals in Tucson en Phoenix.

Reizen naar amethist-rijke Four Peaks, dat is ongeveer 60 mijl ten noordoosten van Phoenix. Het gebied is de thuisbasis van de Mazatzal Mountain Range, wier paden te trekken wandelaars het hele jaar door. The Four Peaks Mine zelf is op eigen terrein onder de pieken op ongeveer 7200 voet, maar je zult de paarse amethist op gem winkels in en rond de Four Peaks en Phoenix te vinden.

Hints

Wees ervan bewust dat er een grote markt in nep edelstenen, met name bij zeldzame en dure stenen in Arizona. Een afslaan van Bisbee turkoois, bijvoorbeeld, gemaakt in China en bekend als "rode huid." De beste manier om te voorkomen dat de aankoop van een nep is om te kopen bij een erkende dealer of iemand met een geoefend oog check out elke edelstenen u koopt.

Share This Post